Nooit eerder vertoonde foto’s: Zwangere Marilyn Monroe

De iconische Marilyn Monroe overleed in 1962 op 36-jarige leeftijd. De blonde bombshell stierf kinderloos, maar rec...

Lees ook

De iconische Marilyn Monroe overleed in 1962 op 36-jarige leeftijd. De blonde bombshell stierf kinderloos, maar recent opgedoken foto’s doen het tegendeel vermoeden.

Zwanger

Amerikaanse media menen dat Norma Jeane Baker, zoals Marilyn Monroe echt heet, wel een keer zwanger is geweest. Op de foto’s is duidelijk te zien dat ze een baby bump heeft. De foto’s dateren uit 1960, toen Marilyn 34 jaar oud was. De foto’s waren in handen van Marilyn’s goede vriendin, Frieda Hull. Zij heeft de foto’s altijd bewaard tot ze twee jaar geleden overleed. Na het overlijden van Frieda zijn de foto’s voor ruim 2000 dollar doorverkocht aan haar buurman Tony Michaels.

Affaire

Tony liet aan de pers weten dat Marilyn voor deze vermeende baby al enkele miskramen heeft gehad, een paar dagen nadat de foto’s waren gemaakt, verloor ze helaas deze baby ook. Het is nooit helemaal duidelijk geworden of ze deze baby ook heeft laten aborteren, of dat er wederom sprake was van een miskraam. Tony claimt tevens dat Arthur Miller, Marilyn’s man, hoogstwaarschijnlijk niet de vader van de baby was. Volgens Tony was dit acteur Yves Montand, die voor zijn overlijden toegaf dat hij een affaire had met de Marilyn.

Bron: Libelle, AD, Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook