Opvallende beautytrend: het laten tatoeëren van nepsproeten

De meeste vrouwen zien sproeten als iets schattigs en moois, maar helaas heeft niet iedereen die schattige stipjes op ha...

De meeste vrouwen zien sproeten als iets schattigs en moois, maar helaas heeft niet iedereen die schattige stipjes op haar gezicht zitten. Toch kan je daar tegenwoordig iets aan laten doen, want de hype op dit moment is dat vrouwen de sproeten op hun gezicht laten tatoeëren (!).

Schattig

Hoewel er ook genoeg vrouwen zijn die balen van hun sproeten, zijn de kleine stipjes bij een heel groot deel van de vrouwen zodanig populair dat het tatoeëren ervan een hele trend lijkt te worden. Het proces is ongeveer hetzelfde als het tatoeëren van wenkbrauwen en het wordt dan ook op een zo’n natuurlijke manier mogelijk gedaan. Sommigen kiezen ervoor om een paar schattige sproetjes rondom de neus te laten zetten, maar anderen kiezen er weer voor om hun hele gezicht te laten doen. Maar ook vrouwen die van zichzelf sproeten hebben, kloppen aan bij de tattooshop.

Less is more…

Tattoo-artist Gabriella Rainbow biedt het zetten van nepsproeten tegenwoordig ook aan. “Ik hou me altijd vast aan less is more, dus ik zet er meestal maar een paar waardoor het natuurlijker lijkt. Toch zijn er altijd een paar die terugkomen en er nog meer willen”. Mocht jij sproeten ook erg cute vinden, maar vind je het net een stap te ver om ze te laten tatoeëren? Je kan nu ook bij verschillende winkels en webshops nepsproeten kopen, die je wanneer jij wil gewoon op je gezicht kunt plakken. Op die manier kan jij precies zien hoe sproeten bij jou zouden staan.

Lees ook: Onthuld: Hoe modellen snel van puistjes afkomen

Bron: Daily Mail Beeld: Instagram, iStock

Laatste nieuws