Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de mooiste lingerie- en bikinitrends van het seizoen

We zetten ze voor je op een rij! 

bikini

De warme zomermaanden komen steeds dichter bij! Ondertussen heb jij je vakantie al geboekt en je denkt alles al te hebben gehaald. Maar heb je ook aan de belangrijkste essentials gedacht? Namelijk: passende lingerie en een bikini! Stress! Geen zorgen, wij zetten de nieuwste trends voor je op een rijtje. Hierdoor ga jij on-trend je vakantie in.

Op vakantie wil je eigenlijk alleen maar genieten van de omgeving en het lekkere weer. Een goed passende BH is dan ook een must! Met PrimaDonna lingerie zit je helemaal safe! Naast de fijne pasvorm, spelen zij ook in op de nieuwste lingerietrends. In dit artikel vind je de mooiste trends op dit gebied.

Kleuren

In de warmere maanden zie je veel meer kleur dan in de winter. Van roze tot groen. Je ziet het allemaal! Je hebt hierbij de keuze uit mooie kanten lingerie, wat jou dat sensuele gevoel geeft. Ook komen de kleuren vaak in combinatie met prachtige prints of zijn ze versierd met mesh. Dit is net wat anders dan kant, maar ook een plaatje om naar te kijken. Ook heb je natuurlijk altijd de keuze uit een gladde BH, ideaal om te dragen onder iedere outfit!

Bloemen 

Of het nu in de stof of in het kant verwerkt is, de bloemenprints zijn niet weg te denken uit de collecties. Ook dit voorjaar is het weer een absolute trend! Bij de Madison collectie van PrimaDonna is de print verwerkt in de stof. De combinatie met het mooie kant, geeft jou dat verleidelijke gevoel. Met de bloemenprint sla jij nooit de plank mis!

Kant

Een super verleidelijk materiaal is kant. De meeste bekende dit voorjaar is het bloemenkant. Dit is terug te zien in de Softessence collectie van Aubade. Door de felle kleuren die gebruikt worden, springt het er nog meer uit. Prachtig! Ook geeft kant jou dat zelfverzekerde gevoel, let the summer begin!

Hopelijk heb je een beter beeld gekregen van de lingerietrends voor dit voorjaar. Hierdoor weet jij goed wat je mee moet nemen naar jouw vakantie en straal jij zelfvertrouwen uit. De badmodetrends mogen dan ook niet vergeten worden! Deze vind je hieronder.

Glitter

Badmode met glitter is niet meer weg te denken uit de badmodetrends van dit jaar. Je ziet ze terugkomen bij de merken Marie Jo Swim, Annadiva Swim en Beachlife. Deze laten je letterlijk stralen zodra de glitterbadmode het licht vangt. Dit zorgt voor een magisch effect. De kleur maakt niet uit, jij trekt de aandacht!

Zwart

Dit zal je misschien verbazen, maar zwart gaat nooit uit de mode. Daarom is het een trend die ieder jaar terug keert. Zo hebben meerdere merken altijd zwarte badmode in hun collectie. Het is tijdloos en daarom onmisbaar in jouw eigen badmodecollectie.

Bloemen

Net zoals bij de lingerie, kan je niet om de bloementrend heen. Deze komen in verschillende kleuren naar voren. Roze, paars, groen en nog veel meer kleuren. Genoeg keuze! De bloemenprint gaat vaak samen met de bladerenprint. Dit zorgt voor een speels effect en maakt het een plaatje om naar te kijken. Van kleinere tot grotere bloemen, je ziet het allemaal terug in de badmodecollecties van dit seizoen.

Nu we de nieuwste trends voor je op een rijtje hebben gezet, kan het niet anders dan dat jij on-trend jouw vakantie in gaat. Voel je sexy in kanten lingerie en straal in glitterbadmode of kies voor een andere prachtige trend waar jij in gaat stralen! Jouw vakantie is sowieso geslaagd met de mooiste lingerie en badmode.

Lifestyle
  • Annadiva.nl