Rebel Wilson showt met trots haar gewichtsverlies

In de populaire Pitch Perfect-films noemt Rebel Wilson zichzelf te pas en te onpas Fat Amy, maar in het echte leven stri...

Lees ook

In de populaire Pitch Perfect-films noemt Rebel Wilson zichzelf te pas en te onpas Fat Amy, maar in het echte leven strijdt de actrice zichtbaar tegen de overtollige kilo’s. En met resultaat…

Wandelen

Op Instagram deelt de Australische actrice dan ook een foto, waarbij goed te zien is dat ze al aardig wat kilo’s kwijt is. “Oh my god! Net vier geweldige dagen bij #TheRanch4.0 gehad. Erg uitdagend was het wel, maar het was het dubbel en dwars waard. En niet te vergeten dat ik bijna vier kilo ben afgevallen door het wandelen de afgelopen dagen”, schrijft ze bij de foto.

Voordeel

De 36-jarige actrice maakte er nooit een probleem van dat ze voller is dan de gemiddelde actrice in Hollywood. Zo zag ze het juist als een voordeel. “Mijn gewicht zou een nadeel moeten zijn, maar ik heb er mijn voordeel van gemaakt. Door mijn omvang kan ik in komedies helemaal mijn gang gaan. Ik doe niet geheimzinnig over hoe ik eruitzie”.

Wel liet de actrice weten dat ze wel actief is in de sportschool, om zo haar conditie op peil te houden. En hoewel ze in eerste instantie niet zo bezig was om af te vallen, lijkt het vele sporten toch zijn vruchten af te werpen.

Lees ook: Rebel Wilson deelt geweldige throwback foto

Bron: Life & Style mag, RTL Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook