Fajah Lourens doet schokkend boekje open over jeugd

Normaal gesproken praat Fajah Lourens liever over haar bedrijf en succesvolle boeken, dan dat ze een boekje open doet ov...

Lees ook

Normaal gesproken praat Fajah Lourens liever over haar bedrijf en succesvolle boeken, dan dat ze een boekje open doet over haar jeugd. Dat die niet altijd even makkelijk was, blijkt wel uit een emotioneel interview met Volkskrant. Toch heeft het haar naar eigen zeggen ook gemaakt tot wie ze nu is.

Casa Rosso

Eén van de bekendste fit girls van ons land weet weinig van haar vader, maar herinnert zich nog wel hoe ongemakkelijk hij soms was. Zo versierde hij onder andere haar vriendinnen en liet die zijn gezin destijds met grote zorgen achter. Toch had ze geen afkeer tegen haar vader. “Mijn vader was er bijna nooit, daarom idealiseerde ik hem”. Fajah kwam er jaren later pas achter wat haar vader zowel deed voor zijn geld en in welke kringen hij zich begaf. “Ik weet het niet zeker, ik denk dat het dingen waren die niet mogen. Hij is overleden toen ik twintig was”. Toch ontdekte ze een paar jaar voor zijn dood dat hij bij Casa Rosso werkte, een tent waar mensen op een podium echte seks hebben. “Met alle andere dingen kon dit er nog wel bij.”

Opvoeding

Ondanks alle vervelende dingen, zegt Fajah ook veel dingen van hem te hebben geleerd. Toen de voormalige actrice bij haar toenmalige vriend weg wilde, mocht ze bij haar vader intrekken. Maar dan wel op één voorwaarde, ze moest namelijk tweehonderd gulden aan huur betalen. Iets wat Fajah ook meeneemt in haar huidige leven met haar twee kinderen. “Verwende kinderen kunnen niks. Ik weet zeker: als ik morgen dood neerval, kan mijn dochter van zestien in haar eentje zorgen voor mijn jongere zoon.”

Lees ook: Zien: Dit is de knappe broer van Fajah Lourens

Bron: Lindanieuws Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook