Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Selena Gomez gaat voor blond

All eyes on Selena Gomez tijdens de American Music Awards. De 25-jarige zangeres staat bekend om haar kenmerkende donkere lokken, maar speciaal voor de awardsshow (én haar eerste rode lopermoment sinds haar niertransplantatie) trok ze alles uit de kast om de aandacht op zich te vestigen. La Gomez verruilde haar donkere coupe namelijk voor een blonde hairdo. En eerlijk is eerlijk, is er iets wat zij niet kan hebben?

Robbie Williams poedeltjenaakt op Instagram

Robbie Williams gaat vaak tot het randje, op Instagram. De zanger slingert maar wat graag pikante foto's de wereld in en ook nu maakt hij geen uitzondering. Hij ging wederom uit de kleren, deze keer om zijn autobiografie, Reveal, te promoten. 'Ik onthul altijd teveel', leest het bijschrift van de foto. Veel fans vinden het alleen jammer dat hij een klein deel verbergt. 'Laat ons zien wat je in huis hebt!', klinkt het in de reacties.

Always revealing too much 😉

Een bericht gedeeld door Robbie Williams (@robbiewilliams) op

Gordon vertrekt naar Zuid-Afrika voor huwelijk

Gordons bruiloft komt steeds dichterbij, aankomende woensdag zal hij, voor zijn programma Gordon gaat trouwen… maar met wie, zijn jawoord geven. De goedlachse presentator is as we speak en route naar zijn trouwlocatie, Zuid-Afrika. Zijn vertrek bracht zo de nodige (media) aandacht met zich mee. Vanmorgen waren Geer, Goor en de hele crew van het programma al vroeg uit de veren op Schiphol. In totaal vliegen ze met 45 man naar Zuid-Afrika. Op Instagram delen zij al de eerste beelden van de hysterische vlucht…

READY FOR TAKE OFF @klm @schiphol 🛫#gerardjoling #geerengoor

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Nog even een foto voor vertrek met het Oranje toestel van de @klm #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Bron: Shownieuws, People, Us Weekly, Instagram, Beeld: Getty, Instagram