Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Moïse Trustfull datet B-Brave's Kaj Leroy

Moïse Trustfull, de dochter van voetballer Orlando en presentatrice Quinty Trustfull, is als een blok gevallen voor voormalig B-Brave zanger Kaj van der Voort. Dat laat weekblad Weekend weten. Moïse houdt haar lippen stijf op elkaar over haar liefdesleven, maar Kaj is er iets meer open in. De twee werden, volgens het weekblad, steeds vaker samen gespot en op een feestje eerder deze week waren ze niet bij elkaar weg te slaan. “Ik ben verliefd”, aldus Kaj tegen Weekend. Waarna hij hun relatie bevestigde. Cute!

‘Pik, mijn Maps zei echt dat het hier was..’

Een bericht gedeeld door Kaj van der Voort (@kajleroy) op

Dotan gespot met Caro Emerald

Dotan heeft eerder deze week z’n biezen gepakt en het vliegtuig in gestapt naar een, vooralsnog onbekende, bestemming. Voor zijn vertrek leek hij van de aardbodem verdwenen te zijn na het hele trollenleger-schandaal, maar op foto’s in handen van Story blijkt dat de zanger in goed gezelschap verkeerde. Hij werd namelijk met zangeres Caro Emerald gefotografeerd in zijn huis, waardoor de geruchtenmolen op gang kwam. Dotans moeder Patty Harpenau verwijst geruchten dat de twee wat zouden hebben direct naar het rijk der fabelen. “Ik viel van mijn stoel toen ik dat hoorde. Zonder in details te willen treden, kan ik alleen maar zeggen dat het godsonmogelijk is dat Dotan iets met een vrouw zou aanknopen. De goede verstaander zal begrijpen wat ik bedoel…”, zou zijn moeder aan het AD verteld hebben.



Aan Shownieuws laat ze echter weten dat ze “moest lachen” om de roddel over een mogelijke verhouding tussen de twee. “Het zijn goede vrienden en collega’s. Verder heb ik niets gezegd.” Ze zegt op haar beurt dat ze “met geen woord” gesproken heeft dat Dotan op mannen zou vallen, waardoor het citaat van het AD ook niet zou kloppen. “Ik zou nooit een uitspraak doen over Dotan en [vind] dit snot vervelend. Het staat trouwens heel suggestief in het artikel, dus het is maar net hoe je het leest, bah”, aldus Patty aan Shownieuws.

In case you missed it: dit is de echte naam van Patty Brard

Ondanks dat we denken alles van haar te weten, weten toch heel veel mensen nog niet dat Patty een heel andere voornaam heeft. De dochter van een Indisch-Nederlands echtpaar kwam in 1955 namelijk ter wereld als "Petula Louise Brard". De naam Petula - zo werd ze genoemd - vond ze vreselijk en ze heeft er later zelf Patty van gemaakt. In het programma Linda's Zomerweek zei ze ooit: "Ja, Petula was natuurlijk verschrikkelijk. Het was een topzangeres. Maar ja, wil je haar naam?" Haar ouders vernoemden hun kindje namelijk naar de Engelse zangeres Petula Clark, want het was de enige plaat, toevallig van de zangeres, die ze toen in de kast hadden staan. De tweede naam, Louise, is een vernoeming naar beide ouders.

Bron: Beau Monde, Telegraaf, Shownieuws, Beeld: Twitter, Instagram, ANP