Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kim Kardashian poseert poedelnaakt op Instagram (again)

Kim K. doet er alles aan om het internet te breken, zelfs als ze daar (wéér) helemaal voor uit de kleren moet. De 37-jarige realityster is druk bezig haar KKW beauty-imperium uit te breiden, deze keer doet ze dat met een nieuwe geur. Om Instagram verblijdt ze haar volgers met een shot vaak haar compleet naakte bovenlichaam, omdat de nieuwe geur, KKW Body, volgens Kim geïnspireerd op haar naakte lichaam. Het luchtje komt op 30 april uit.

We took a mold of my body and made it a perfume bottle. @kkwfragrance

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Kim Feenstra ontmoet J.Lo

Kim Feenstra heeft afgelopen weekend een wel heel bijzondere ontmoeting gehad; het model stond oog in oog Jennifer Lopez. La Lopezpresenteerde haar eigen make-upproducten en Kim één van de genodigden om de collectie vroegtijdig te bekijken. Natuurlijk was er ook tijd voor een fotomoment met Jen. Jaloers.

Vervelend nieuws voor Winston Post

De auto van de acteur werd eerder deze maand gestolen, en dinsdag schrijft de voormalig GTST-soapie op Instagram dat zijn bolide uitgebrand is teruggevonden, na een mogelijke overval in Brabant. "Mijn geliefde auto is terecht!”, aldus Winston. "Alleen is de auto nu zwart in plaats van wit. Uitgebrand gevonden door de politie in Achtmaal. Toch best klote. Miss you."

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Instagram