Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Dotan duikt op

Zanger Dotan, die vorige maand flink onder vuur lag vanwege zijn trollenleger, is al enige tijd spoorloos. Zijn mobiel is afgesloten en niemand weet waar hij is. Begin deze maand deed zijn moeder een oproep gedaan in De Telegraaf in de hoopte dat haar zoon snel weer terecht zou komen."Lieve Dotan, we maken ons allemaal grote zorgen om jou. Geef me een teken van leven..." Zelf denkt ze dat haar zoon mogelijk naar Israël is gevlucht, waar zijn vader nog steeds woont. Dat zou zomaar eens kunnen kloppen want fotograaf Robin Utrecht spotte hem op Schiphol. Bekijk dat fragment hieronder.

Ex Roxeanne Hazes vader geworden

Nick van Delft, de ex-vriend van Roxeanne Hazes, heeft zijn eerste kindje verwelkomd! En dat terwijl de dochter van André zelf ook op springen staat."Mijn kleine jongen is geboren. Moeder en zoon maken het goed en wat ben ik trots op mijn vrouw", aldus een apetrotse Nick op Instagram. Het mannetje luistert naar de naam James Dean.

Katja Schuurman beroofd

"Freek en ik zijn in het noorden van Brazilië overvallen. Het ging echt supersnel. Hij kwam aan met zo’n groot mes en hij pakte mijn tas. We waren alles kwijt. Gelukkig hadden we nog een mobiel en pinpas in onze broekzak wat de overvaller niet wist, dus we hadden nog iets. We waren daarna echt in shock”, vertelt de presentatrice in een interview met FHM.

Dat hun reis niet over rozen zou gaan werd al duidelijk bij aankomst. "Het begon al bij aankomst. We kwamen aan in Rio de Janeiro in een hotelletje vlakbij een favela. De volgende dag werd ik wakker en hoorde ik allemaal lawaai. Het bleek dat de dag ervoor een politieagent was vermoord. Toen liep er dus een groepje mensen met wapens door de straten voor een grote schoonmaak. Uiteindelijk zijn er die dag vijftien mensen vermoord. Allemaal drugsdealers die werden afgeknald. Een vergeldingsactie vanwege de agent die was vermoord." Toch drukt Katja iedereen op het hart om het land tóch te bezoeken.

"Laat je niet afschrikken door dit soort verhalen. We wisten dat we naar een risicovoller gebied gingen. Ik zou nog steeds iedereen aanraden om naar Brazilië te gaan."

#diary #ibiza #yoga #katjawashier #travel #sun

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Shownieuws, Weekend, Telegraaf, Beeld: Shownieuws, Instagram