Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Rihanna sleept 4 miljoen likes in de wacht met beenhaarfoto

Rihanna is ook maar net een mens, hè. De Barbadiaanse beauty genoot van de zon en deelde dat met een selfie op Instagram. Saillant detail; ze had weinig zin om haar benen te scheren, volgens haar fans. Op de foto zou RiRi's beenhaar duidelijk te zien zijn (wel een bril op zetten). "Hier kunnen we ons allemaal mee identificeren", "Als Rihanna haar benen niet scheert, waarom zouden wij dat dan doen", klinkt het in de reacties. De foto heeft inmiddels 4 miljoen likes binnengeharkt en in de reacties wordt vol lof gesproken over de foto. Je ziet 'm hieronder.

when u can’t wait for summer.

Een bericht gedeeld door badgalriri (@badgalriri) op

Jordin Sparks verwelkomt eerste kindje

American Idol-winnares Jordin Sparks en haar man Dana Isaiah zijn de trotse ouders geworden van een zoon. Het mannetje kwam op 2 mei ter wereld en luistert naar de naam Dana Isaiah Thomas Jr., meldt People. Sparks vertelt dat de geboorte wonderbaarlijk mooi was. “Ik was absoluut overweldigd door vreugde. Hij is alles wat we er ons van hadden voorgesteld.” De twee gaven elkaar in juli vorig jaar het jawoord tijdens een vakantie op Hawaï in het bijzijn van een kleine groep vrienden.

He's here & we couldn't be more in love!!! Go DJ! 💙🦋 @people

Een bericht gedeeld door Jordin Sparks (@jordinsparks) op

Hiep, hiep, hoerá HNTMs Montell is jarig

En om dat te vieren deelt de winnaar van Hollands Next Top Model een zoete foto uit de oude doos. Enne, wist je dat-ie ook een nieuwe vriendin heeft? Daar lees je HIER alles over.

Bron: Telegraaf, Instagram, RTL, beeld: Instagram, Getty