slogan

En alweer is Expeditie-deelnemer Soundos hét gesprek van de dag

Natuurlijk volgen er na elke aflevering van Expeditie Robinson een stortvloed aan tweets. Er wordt van alles gespeculeerd en iedereen wordt besproken. Het valt alleen op dat actrice en comedian Soundos El Ahmadi wel héél vaak wordt genoemd. Ook deze week weer. Aflevering nog niet gezien? Let op: er zitten spoilers in het artikel!

Eerlijk vs. bloedirritant

De meningen over kandidaat Soundos (35) zijn nogal verdeeld. De een kan haar eerlijkheid waarderen, de ander vindt haar bloedirritant. Dat het niet klikte tussen Soundos en haar teamgenoten was al duidelijk vanaf de eerste aflevering. Maar nu ze op het eiland van de onbekenden is beland, gaat het ook daar weer mis. Dat is in het voorstukje van volgende week te zien.

"Ik ben blij dat ik van deze mensen af ben"

De kandidaten ergeren zich duidelijk aan het gedrag van Soundos en stemden haar er in aflevering drie allemaal uit. Maar omdat Brace noodgedwongen naar huis moest vanwege zijn blessure, kreeg Soundos nog een kans. Echter, zagen we gisteren hoe ze alleen overbleef na de herindeling van de kampen. Hier leek ze niet om te treuren: "Ik ben blij dat ik van deze mensen af ben. Vooral van mijn kamp. Ze zijn bloedarrogant."

Los op Twitter

Again, maakte Soundos de tongen flink los op Twitter. We kunnen je alvast verklappen dat de meeste reacties alles behalve positief zijn. We zijn benieuwd of Soundos zich in de volgende aflevering wat meer gedeisd kan houden... Wat denk jij?

Lees ook: Zo bereidden de deelnemers van Expeditie Robinson zich ...

Toch zijn er ook kijkers die haar wel waarderen.

Bron: AD, LINDA Nieuws, Twitter Beeld: Twitter, ANP