slogan

6 Dingen over je relatie die je nooit met anderen moet delen

Je kent ze wel: de verliefde stelletjes die het liefst alles, tot vervelends aan toe, op social media delen. Daarnaast heb je ook nog de stelletjes die afzonderlijk van elkaar alles aan hun vrienden en vriendinnen vertellen. En dat is niet altijd nodig. Er zijn namelijk een aantal dingen die je gewoon voor jezelf moet houden en niet met anderen moet delen. Komen ze!

1. Klagen over je schoonouders
Iedereen weet dat vooral schoonmoeders nogal een pain in the ass kunnen zijn. Maar toch is het beter om haar niet te veel af te vallen tegen je eigen familie of vrienden. Je weet namelijk nooit wanneer het, dan wel per ongeluk, bij je geliefde terechtkomt. En wanneer het op hun moeder aankomt, weet je wel hoe beschermend ze zijn…

2. Wanneer één van jullie het moeilijk heeft
Sommige dingen zijn gewoon privé en dus niet voor iemand anders oren bestemd. Mocht er in zijn familie iets aan de hand zijn, denk bijvoorbeeld aan ziekte of iets dergelijks, vertel dit dan niet gelijk aan anderen. Je kunt hiermee zijn vertrouwen beschadigen en geloof ons: dat is het echt niet waard.

3. Als hij problemen met geld heeft
Of hij nou al zijn geld in het casino heeft uitgegeven of dat hij even een rekenfout heeft gemaakt: houd het voor jezelf en hang zijn fout niet gelijk aan de grote klok. Wanneer het om geldzaken draait, gaat dit simpelweg niemand anders iets aan.

4. Praat niet openlijk over zijn geslachtsdeel
Jij en je vriendinnen hebben het waarschijnlijk weleens uitgebreid gehad over het kleine of juist smalle geslachtsdeel van je ex-geliefde, maar wanneer je nog in een relatie met iemand zit, dien je dit onderwerp alleen met je vriend te bespreken. Dus mocht het daar beneden soms niet helemaal in orde zijn, bespreek het dan met niemand behalve diegene zelf.

5. Houd de seksfantasie van je geliefde voor jezelf
Nogmaals, sommige dingen gaan niemand anders iets aan. Mocht je vriend zijn seksfantasie met jou delen, betekent dit niet dat jij dit gelijk tegen al je vriendinnen moet zeggen. We weten allemaal wat er kan gebeuren wanneer er op een feestje iets te veel gedronken is. En dan wil je echt niet dat je vriendin dit tegen je vriend vertelt.

6. Als jullie seksleven even op een laag pitje staat
Als het even niet lekker gaat in bed, dien je dit met je vriend in plaats van anderen te bespreken. Vooral wanneer je er zelf erg gefrustreerd door raakt, neig je al vrij snel om jullie situatie met anderen te delen. Meestal wordt het daar niet beter op en weten jullie beide nog steeds niet waar het nu aan ligt. Bespreek het dus, maar wel met elkaar!

Lees ook: 6 Tekenen dat jij in een goede relatie zit

Beeld: iStock