slogan

Onthuld: De meest Gegoogelde modevragen van 2016

Google is the place to be om al je vragen te stellen. Zoek je naar de populairste Halloween-kostuums van het jaar of wil je weten bij welk het sieraad waar het gros van de vrouwen wegzijmelt? Check! Maar ook op het gebied van fashion zijn vrouwen op zoek naar antwoorden. Google maakte de lijst met meest gestelde fashion vragen van dit jaar bekend. Wat blijkt? Fashion lovers waren vooral op zoek naar oplossingen voor bepaalde kledingproblemen. Je kunt gerust zeggen dat ‘How to…’ de meest gebruikte zoekterm is. Benieuwd wat de 10 meest gestelde vragen zijn? Komen ze:

Top 10

1. Hoe krijg je inkt uit kleren?
Probeer eens alcohol, haarlak uit een spuitbus of antibacteriële handzeep.

2. Hoe strik je een stropdas?
Watch & learn...

3. Hoe moet je zijde strijken?
Zet de stoominstelling van je strijkijzer zo hoog mogelijk. Breng wat water op de zijde aan, leg het op de strijkplank en bedek het met een doek. Blijf je strijkijzer over de zijde bewegen en voilà! 

4. Hoe gebruik je een draadinsteker?
Watch & learn... 

5. Hoe kun je kleding laten krimpen?
Was het kledingstuk op hoge temperatuur én op het langste programma in de wasmachine. Laat het vervolgens ook in de droger op hoge temperatuur drogen. 

6. Hoe krijg je lippenstift uit je kleren?
Spray een beetje haarlak op de vlek en laat het intrekken voor een paar minuten. Veeg vervolgens met een schone doek en warm water over de vlek en was het kledingstuk vervolgens op de manier zoals je normaal ook zou doen. 

7. Hoe rek je een t-shirt uit?
Maak het t-shirt nat, leg het op een platte ondergrond neer en trek zowel in de lengte als de breedte aan het shirt. Heb je het shirt uitgerekt? Hang dan het shirt aan een kledinghanger om het op te laten dragen. 

8. Hoe krijg je kauwgom uit je spijkerbroek?
Hoe je dat doet, lees je *HIER*

9. Hoe maak je witte All Stars schoon?
Check *HIER* 8 trucjes die je hierbij helpen.

10. Hoe krijg je wax uit je kleren?
Leg een handdoek onder het kledingstuk en bedek het met keukenpapier. Zet je strijkijzer op een lage tot gemiddelde warmtestand en ga vervolgens over de vlek heen. Dit laat de wax smelten en intrekken in het keukenpapier. 

Benieuwd wat de meest Gegoogelde fashion designer van 2016 is? Dat lees je *HIER*.

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock