Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hysterisch vrijgezellenfeest voor Bo Wilkes in Echte Gooische Moeders

'Dit had ik zó niet verwacht!'

Bo Wilkes

Inmiddels is Bo Wilkes alweer een paar weken getrouwd. Alle voorbereidingen op het huwelijk zien we echter nu pas in Echte Gooische Moeders, waaronder ook het vrijgezellenfeest! Beste vriendin Pauline Wingelaar heeft een hysterische bachelorette voor Bo georganiseerd, waar we in de nieuwste aflevering van kunnen genieten.

Met de koets op pad

De dag begint meteen met de grootste verrassing. Pauline is namelijk met paard en koets naar Bo's huis gekomen. Als ze Pauline 'surprise' hoort roepen, valt het kwartje bij de Gooische moeder. "Wat is dit leuk! Ik heb het bloedheet", roept ze enthousiast. En vervolgens komen ook de eerste tranen van geluk. Even later gaan de vriendinnen – Bo gekleed in een heuse trouwjurk – op pad met de koets. Die reist af naar een groente- en fruitboer. Hier krijgt Bo de opdracht om appels te halen. Tot haar grote verbazing is het Florine Hofstee die met de appels komt aanlopen! "Dit had ik zó niet verwacht!" roept Bo.

Bij de slager staan vervolgens Leslie Keijzer en Kimberley Bosman op Bo te wachten. "Wat goed dit! Wat is dit een leuk idee", reageert de (toen nog) bride to be. Nadat de moeders compleet zijn, en de eerste verrassingen achter de rug zijn, wordt Bo meegenomen naar haar roots in Friesland.

Fierljeppen in een trouwjurk

Eenmaal aangekomen in het hoge noorden, staat Bo een traditionele Friese uitdaging te wachten. Ze mag namelijk gaan fierljeppen – inderdaad, nog steeds in haar trouwjurk! Bij fierljeppen spring je met een stok over een plas water of een sloot. En hoewel Bo doorgaans de daredevil van de groep is, vind ze het toch spannend. Uiteindelijk gaat ze er toch voor en springt ze onder luid gejuich van haar vriendinnen over het water. "Het viel eigenlijk best wel mee", reageert ze.

Creatieve uitspatting

Op de tweede dag van Bo haar vrijgezellenfeest staat een creatieve activiteit op de planning. De Echte Gooische Moeders gaan – hoe kan het ook anders op een bachelorette – gipsen penissen beschilderen. Uiteraard leidt deze creative uitspatting weer tot een hoop hysterisch gelach. Na het schilderen zit het feest erop en rijden de dames terug naar 't Gooi.

Showbizz
  • Echte Gooische Moeders, RTL Boulevard, Instagram @videoland
  • NL Beeld