Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Vandaag is het jouw geluksdag!

Er komt geluk jouw kant op, Kreeft! 

sterrenbeeld Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, zaterdag 29 juni is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Kreeft: 22 juni - 22 juli

Tot 12 juli is het echt genieten met je lover. Dan staat liefdesplaneet Venus in je teken en krijg je geen genoeg van elkaars gezelschap. Ben je als single op zoek naar een vurige lover, dan heb je de meeste kans tot begin juli, want dan helpt planeet Mercurius je een eerste move te maken. Na medio juli komt er meer rust in de tent en ben je veel beter in staat te relaxen. Dit laatste is namelijk ook zeer essentieel voor je.

Lifestyle
  • Esther van Heerebeek – Het 12e Huis
  • Emily in Paris (Netflix)