Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Vandaag is het jouw geluksdag!

Het is een uitstekende tijd om aan iets totaal nieuws te beginnen.

sterrenbeeld Tweelingen

Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, woensdag 12 juni is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Tweelingen? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Tweelingen: 21 mei - 21 juni

Tot eind mei verloopt alles volgens plan en is het zelfs een tikkeltje saai. Gelukkig voor jou komt daar eind mei verandering in. Dan krijg je gezelschap van planeten Venus en Jupiter, die je leven een toffe twist geven. Vanaf dan mag je op nieuwe kansen of interessante ontmoetingen rekenen die vooral je carrière in een nieuw daglicht kunnen gaan zetten. Het is een uitstekende tijd om aan iets totaal nieuws te beginnen. Geniet ervan!

Lifestyle
  • Esther van Heerebeek – Het 12e Huis
  • Emily in Paris (Netflix)