Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vandaag is een geluksdag voor het sterrenbeeld Steenbok

Er komt geluk jouw kant op!

geluksdag

Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan hebben we goed nieuws voor je! Vandaag, maandag 3 juni is namelijk je geluksdag! Of je nu een lief compliment krijgt van de caissière in de supermarkt, de ware tegen het lijf loopt op straat of goed nieuws krijgt op je werk: het zijn de kleine en grote geluksmomentjes die jouw dag zullen maken vandaag.

Horoscoop

In Grazia delen we niet alleen je horoscoop, maar bespreken we ook per sterrenbeeld wanneer er een geluksdag op de planning staat. Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan hoef je niet lang meer te wachten voordat er een beetje geluk jouw kant op komt.

Vandaag is het namelijk je geluksdag. En je weet wat ze zeggen: de sterren voorspellen! Je kunt dus met een gerust hart de deur uitstappen of aan je werkdag beginnen.

Steenbok: 22 december - 20 januari

Er gebeuren de komende tijd veel dingen, zowel zakelijk als privé. Ook al heb jij de boel doorgaans onder controle, het kan je soms toch overweldigen. Het is belangrijk dat je daarom regelmatig een time-out neemt en je even terugtrekt uit alle hectiek. De planeten steunen je hierin, dus durf voor jezelf te kiezen. Verder is het goed om niet alleen op je verstand te vertrouwen. Je intuïtie is nu ijzersterk, dus geef daar eveneens serieus gehoor aan.

Lifestyle
  • Esther van Heerebeek – Het 12e Huis
  • Ginny & Georgia (Netflix)