Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh nee: deze sterrenbeelden betalen Tikkies nooit op tijd

Slecht nieuws als jij een etentje hebt voorgeschoten. 

Tikkies

Heb jij onlangs gezellig met vrienden op het terras gezeten en heb je de rekening voorgeschoten? Dat doen we allemaal weleens. Na afloop stuur je gewoon iedereen een Tikkie. Althans, dat werkt als iedereen hem ook daadwerkelijk betaalt. Er zijn helaas ook mensen die Tikkies nooit op tijd terugbetalen. De volgende die sterrenbeelden vallen daar helaas ook onder. Good to know!

Tweelingen

Tweelingen zijn vaak zo druk in gesprek, dat ze het niet eens doorhebben als de rekening op tafel komt. Wanneer ze op het punt staan hun bankpas tevoorschijn te toveren, heeft een ander allang betaald. En hoewel ze beloven de Tikkie meteen te betalen, raken ze snel afgeleid en vergeten ze het geld daadwerkelijk over te maken.

Schorpioen

Schorpioenen hebben heel veel energie, maar aan het einde van de dag raakt hun sociale batterij op en verdwijnen ze meer naar de achtergrond. Zelf vinden ze dat overigens helemaal niet erg. Maar die rekening? Die betaalt een Schorpioen eigenlijk het liefst meteen zodra de drankjes worden geserveerd, zodat hij of zij daarna meteen weg kan. Wanneer ze weer thuis zijn en een Tikkie ontvangen van die gezellige avond, zijn ze alweer te druk met ontspannen om die social battery weer op te laden.

Boogschutter

Booschutters hebben het vaak druk en hebben simpelweg geen tijd om hun Tikkies te betalen – althans, hier zijn ze zelf van overtuigd. Plezier maken en leuke dingen doen staan voorop, zo'n betaalverzoek komt later wel weer. Een andere reden dat een Boogschutter de Tikkie niet betaalt, is dat ze vinden dat echte vrienden om en om de rekening betalen. Tot slot hebben Boogschutters ook gewoon een gat in hun hand, waardoor ze Tikkies vaak (net iets te lang) uitstellen.

Lifestyle
  • Flair, Bustle
  • Adobe Stock