Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 1x een stijltang + scheerapparaat van Remington t.w.v. €201,98

Doe mee en maak kans! 

Remington

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen een stijltang en scheerapparaat van Remington t.w.v. €201,98 weggeven!

Stijlen en scheren

De Keratin Protect Intelligtent Stijltang van Remington creëert een gezonde steile hairdo die lang blijft zitten, dankzij de toevoeging van keratine en amandelolie aan de platen. Maak je geen zorgen over hittebeschadiging, deze revolutionaire stijltang meet namelijk continu de vochtigheidsgraad van je haar en past zijn temperatuur daarop aan. Smart! Verras je vriend bovendien met het Limitless X7 Roterend Scheerapparaat, uitgerust met een 360° draaibal, waardoor het altijd huidcontact behoudt, sneller en meer haartjes verwijdert en minder huidirritatie geeft.

Win, win, win

Wil jij kans maken op een stijltang en scheerapparaat? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Mail en win
  • Remington