Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

6x fijne haarproducten om te verzorgen, hydrateren en stylen

Voor op de to wish list!

haarproducten

Haar dat meteen goed zit, geeft je mood een instant boost. Verzorg, hydrateer en style je haar daarom met deze blijmakers.

Kérastase

Beschermt tegen hitte, voorkomt pluizig haar, vermindert gespleten haarpunten, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De Power Edition Elixir Ultime L’Huile Originale haarolie van Kérastase voedt en verzorgt je haar tot in de puntjes!

€30

Remington

De nieuwste Remington D6077 ONE Föhn heeft maar liefst acht standen, zodat je lokken in mum van tijd droog zijn. Ook heeft-ie een sensor waarmee die je haar tegen extreme hitte beschermt. Ideaal! En dan hebben we ’t nog niet gehad over de vier opzetstukken, waarvan een anti-pluis opzetstuk dat je kunt gebruiken voor een glad en pluisvrij resultaat.

€70, verkrijgbaar bij o.a Coolblue en Media Markt

Björn Axén

De diepreinigende Scalp Detox Scrub van Björn Axén is een echte blijmaker voor je hoofdhuid. Door de toevoeging van AHA- en BHA-zuren en bamboehoutskool verwijdert de scrub restproducten en onzuiverheden en wordt de olieproductie van je hoofdhuid in balans gebracht.

Dyson

Wij begrijpen wel waarom TikTok in de ban is van Dysons nieuwste tool. Met de Airstrait stijltang tover je je natte haren om naar droge steile lokken met alleen lucht. Juist, er komen dus geen hete platen aan te pas (hoera!) waardoor je hittebeschadiging voorkomt. Ook fijn: je hoeft je haren dus voor het stijlen niet eerst droog te föhnen. Tijdwinst!

€499

Christophe Robin

Goed gehydrateerd haar staat hoog op onze hair wish list. Het Hydrating Hair Mask van Christophe Robin is door de toevoeging van aloë vera en lijnzaadolie een echte traktatie voor je lokken. Het masker hydrateert je lokken, vermindert pluis en helpt glans versterken.

€15

Sebastian Professional

De slicked-back bun blijft ook dit voorjaar on trend. Het laatste waar je bij deze hairdo op zit te wachten, zijn fly aways. Borstel je haren daarom met de verstevigende Mousse Forte van Sebastian Professional strak naar achter. De mousse is frizz-bestendig en beschermt je lokken tegen uv-straling.

€32,90

De slicked-back bun is ook dit festivalseizoen helemaal hot and happening. Met de juiste producten blijft deze hairdo goed zitten, waardoor je tijdens een festival geen omkijken meer hebt naar je kapsel. Ideaal!

Beauty
  • Productie: Babette Dessing
  • Adobe Stock