Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kijktip: Below Deck Down Under is vanaf nú te streamen op hayu

Prachtige omgeving? Check. Knappe kapitein? Check. Hete romances? Dubbel check.

Geen plannen om te gaan terrassen en stel je het bezoekje aan de sportschool liever nog even uit? Wij hebben de ultieme kijktip om jezelf dit weekend mee te vermaken. De gloednieuwe realityserie Below Deck Down Under is namelijk vanaf nú te zien op hayu.

Below Deck Down Under

Nog nooit van Below Deck Down Under gehoord? Geloof ons: deze heerlijke realityserie wil je zien. De serie speelt zich niet af op een onbewoond eiland of in een luxe villa, maar aan boord van de boot M/Y Thalassa. Het decor is het wereldberoemde Great Barrier Reef in Australië met op de achtergrond de tropische Whitsunday eilanden. Aan boord? Een heleboel knappe bemanningsleden, waaronder de handsome kapitein Jason ChambersAye, aye, captain!

Gasten vermaken, drama en romances

De jeugdige, charmante kapitein heeft een very hands-on leiderschapsaanpak. Hij doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de gasten een onvergetelijke vakantie hebben. Zo organiseert hij bijzondere activiteiten, zoals duiken, snorkelen en het onderwaterleven van dichtbij bekijken.

Maarre, het is niet allemaal smooth sailing aan boord van de M/Y Thalassa. Zo duiken er problemen op wanneer de chef-kok het niet kan vinden met de chef-stuurman. Daarnaast hebben sommige bemanningsleden behoorlijk wat moeite met autoriteit en wordt er niet altijd goed naar captain Jason geluisterd. Tussen de charters door blaast het team stoom af in het buzzing nachtleven van Australië. Enne, dat zorgt voor flink wat drama, verrassende flirtpartijen en wilde romances. Wil je zien!

Below Deck Down Under is vanaf nu te streamen op hayu. 

Bron en beeld: Below Deck Down Under