Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is wanneer we het derde seizoen van And Just Like That kunnen verwachten

Yes!

Het tweede seizoen van And Just Like That... is alweer eventjes ten einde gekomen. Maar no worries, want dit betekende gelukkig niet het einde van de serie. De makers bevestigden al snel dat er een derde seizoen komt van de Sex and the City-reboot, en we weten nu wanneer we deze mogen verwachten!

Een nieuw seizoen

Nog voor de laatste aflevering van seizoen twee te streamen was, hadden de creators van And Just Like That... in augustus al goed nieuws. Er komt een derde seizoen van de serie, zo was te lezen op de officiële Instagram van And Just Like That... en Stream on Max.

Enne, in een promo die streamingdienst HBO Max afgelopen woensdag heeft gedeeld, is bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van de serie in 2025 te zien zal zijn! In het filmpje wordt aangekondigd welke titels in 2024 en 2025 worden verwacht en AJLT staat dus voor 2025 op de planning. Een exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

Ware hit

Producer en showrunner Michael Patrick King deelde eerder al blij te zijn met de verlening van de serie. “We kijken ernaar uit om meer tijd te besteden in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze herkenbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs”, deelde hij erover in een statement.

Hoewel fans van het eerste uur ook kritiek uitten op de serie, blijkt de revival een ware hit te zijn. “We zijn verheugd te kunnen meedelen dat And Just Like That… sinds de lancering van seizoen twee de #1 Max Original is, en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe,” deelde HBO’s hoofd van originele content Sarah Aubrey.  ''We kunnen niet wachten tot het publiek ziet waar seizoen drie onze favoriete New Yorkers naartoe brengt.”

Surprise

Natuurlijk hoopten fans op een derde seizoen, maar velen dachten bij het naderende einde van het laatste seizoen dat het bij twee seizoenen zou blijven. Het verhaal leek voor iedereen tot een happy ending te komen. Carrie is weer samen met haar grote liefde Aiden, Charlotte werkt weer in een kunstgalerij, de oude Miranda lijkt weer back in business met een toffe baan, Stanford heeft zijn geluk gevonden als monnik en ook Anthony heeft weer een nieuwe liefde. Wat het nieuwe seizoen voor ons in petto heeft, we gaan het zien in 2025!

Bron: RTL Boulevard, Archief Grazia | Beeld: And Just Like That (HBO MAX)