Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Janice Blok lanceert gloednieuwe podcast

'Gesprekken over liefde, daten, mannen, vriendschappen, werk en andere dilemma's', klinkt het op Instagram.

Janice Blok is van alle markten thuis. Zo is ze actrice, kan ze ook nog eens een knap staaltje zingen én heeft ze recent een gloednieuwe podcast gelanceerd met haar vriendin Lindsay. In de podcast DM'S in de 30 praten de twee besties over alles waar ze tegenaan lopen in de dertig. Sounds good!

DM'S in de 30

"DM'S in de 30 van twee besties in de 30! Na 14 jaar zijn de dames nog steeds niet uitgepraat en kunnen ze urenlang kletsen over waar ze tegenaan lopen in deze fase van hun leven en tegen welke leuke mannen ze vooral NIET aan lopen!" klinkt het op Instagram.

"Gesprekken over liefde, daten, mannen, vriendschappen, werk en andere dilemma's en vooral DM'S die besproken worden van ingezonden luisteraars + de DM'S die de dames naar elkaar sturen."

De aankondiging gaat verder met: "Een hoop ellende, struggles, meningen, maar vooral heeel veel humor, plezier, tips en adviezen over het dagelijks leven van en door @janiceblok & @lindsayvdvliet. ❤️ Wordt het leven als je voorbij de 30 gaat nu juist makkelijker of lastiger?"

"Luister elke week een nieuwe podcast op Spotify en heel veel andere leuke podcast apps en bekijk de korte afl. op het YouTube-kanaal van Janice Blok 🙌 Veel kijk- en luisterplezier!"

Reacties

De allereerste aflevering van de besties staat gepland op woensdag 27 maart om 10.00 uur. We hoeven dus niet heel lang meer te wachten om alle verhalen van de twee aan te horen. Yay!

Ook vrienden en volgers zijn razend enthousiast over de podcast. Zo reageert Annabel Visscher: "Megaaaaa leuk😍" en schrijft Kelly Heruer: "Leuk dames! 😍" Anderen reageren met: "Te leuk🙌", "Oohh wat leuuuk!!!😍👏🔥" en "Leeeukkk" Wij kunnen in ieder geval ook niet wachten op de podcastafleveringen van de twee dames. Nu al zin in!

Bron: Instagram @dmsinde30 | Beeld: Instagram @dmsinde30, NL Beeld