Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Janice Blok eerlijk over relatiebreuk met Donny Roelvink: 'Iedereen had een mening over de break-up'

De beauty vertelt openhartig over de keerzijde van social media.

Janice Blok

Janice Blok zette een aantal weken geleden een punt achter haar relatie met Donny Roelvink. Toen dit nieuws de wijde wereld in werd gebracht, kreeg de beauty behoorlijk wat over zich heen. Volgens Janice is dit de keerzijde van social media, waar ze graag wat meer aandacht aan wil besteden. Aan Grazia doet ze haar verhaal.

Periode na de breuk

Donny en Janice vertelden al hun volgers via een bericht op Instagram Stories dat de twee niet meer samen waren. In een uitgebreid verhaal vroegen de twee om rust en lieten ze weten dat ze tijd voor zichzelf zouden nemen. Dit deed Janice, want volgens de beauty had heel Nederland wel iets te zeggen over de relatiebreuk met Donny.

"Iedereen had een mening over de break up en dat was best wel pittig", vertelt ze aan Grazia. "Ik heb toen besloten om mezelf anderhalve week volledig af te sluiten van social media. Ik had mezelf overal uitgelogd, mijn telefoon uitgezet en ervoor gezorgd dat niemand mij kon bereiken."

De tijd genomen

We all know, liefdesverdriet is verschrikkelijk. Janice besloot hierom tijd voor zichzelf te nemen om het grootste verdriet te verwerken. "Ik heb de tijd genomen om te herstellen en bij te komen, dat was best wel zwaar."

Na anderhalve week besloot Janice haar telefoon weer aan te zetten, maar deze keer kon ze alle berichtjes een stuk beter handelen. "Toen ik mijn telefoon na die anderhalve week weer aanzette, kreeg ik nog steeds van alles over me heen, maar kon ik het iets beter aan. Het grootste verdriet had ik namelijk alweer een beetje verwerkt."

Social life

Waar Janice normaal gesproken ontzettend actief is op social media – en hier ook heel veel plezier uithaalt – was dit in de periode na haar breuk wel anders. "Zo zie je maar, social media is leuk, maar het heeft ook zeker een keerzijde."

En aangezien daar volgens Janice veel te weinig over gesproken wordt, is de beauty een eigen podcast gestart. "Mijn podcast gaat over het fucked up social media leven. Ik heb elke week een andere gast aan tafel en ga een kijkje achter de schermen nemen in iedereens leven. Bij elke influencer, artiest en BN'er lijkt het leven online zo mooi, maar er gebeurt zoveel achter de schermen wat we niet weten. Ook neem ik bij elke gast mijn eigen verhalen mee."

In de eerste podcastaflevering van Fucked Up Social Life praat Janice met relatietherapeut Nynke Nijman. Met Nynke praat ze onder andere over haar breuk met Donny, alle roddels die de ronde deden over de relatiebreuk en waarom Janice een week lang van social media verdween. Ook vertelt relatietherapeut Nynke alles over haar leven. Hoe is het om relatietherapeut te zijn? Deze aflevering is vanaf nu te luisteren op Spotify.

Showbizz
  • BrunoPress
  • Spotify