Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh? Blijkbaar zat Saul bijna niet in Winter Vol Liefde

Mededeelnemer Benjamin vertelt hoe de vork in de steel zit.

Saul en Amy Rose

Saul kennen we natuurlijk allemaal van het programma Winter Vol Liefde. Het duurde niet lang voordat hij he-le-maal in love was met Amy Rose, en na het programma bezegelden ze hun liefde dan ook al gauw met een baby. Het had echter niet veel gescheeld of de love birds hadden elkaar helemaal niet ontmoet, zo verklapt mededeelnemer Benjamin aan Veronica Suiperguide.

Winter Vol Liefde

Saul en Amy Rose leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een klik. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en de rest is geschiedenis!

Dorpsgenoten

Ook Benjamin deed in het programma een poging om de liefde van zijn leven te vinden. Het leek even alsof hij met kandidaat Joshua ging eindigen, maar uiteindelijk moest ook die met het vliegtuig terug naar Nederland. Na het programma heeft Benjamin nog een tijdje contact gehouden met hem, maar dat kwam vooral vanuit Joshua's kant. "Achteraf had ik ‘m gewoon moeten blokkeren", zegt Benjamin daarover.

Met zijn mededeelnemer Saul klikte het beter. Sterker nog: de dorpsgenoten keken zelfs de eerste twee afleveringen samen. Het feit dat de twee mannen zo dichtbij elkaar wonen, zorgde er echter bijna voor dat Saul niet mee mocht doen aan het programma. Het leek de programmamakers namelijk niet leuk als er twee heren uit hetzelfde dorp in Winter Vol Liefde zouden verschijnen. Gelukkig kon Benjamin aan het werk in een ander plaatsje, waardoor hij en Saul tóch beide konden beginnen aan hun zoektocht naar de liefde. Fjieuw!

Meisje

Voor Saul kon zijn deelname bijna niet beter uitpakken. Hij heeft er namelijk een leuke relatie aan overgehouden en er is zelfs een baby op komst. Begin deze maand deelde het stel een té lieve video waarin ze aan hun dierbaren vertellen dat ze in verwachting zijn van een meisje!

Volgers reageerden massaal op dit geweldige nieuws. Zo schreef iemand: "Zo ontzettend fijn om te zien hoe er verlangd wordt naar dit kindje." Anderen reageerden met: "Aaah zo leuk! Gefeliciteerd!", "Zo lief al die reacties 🥰💗", "Oh wat mooi! Genieten❤️🙌" en "Wat een hartverwarmend filmpje...supergaaf een meisje!! ❤️"

Showbizz
  • Shownieuws, Grazia archief
  • Privébeeld Amy Rose