Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Amy Rose doet boekje open over toekomstplannen met Saul

'Het zou heel mooi zijn als we in de toekomst een kindje krijgen’

Voor Amy Rose had het Winter Vol Liefde-avontuur niet beter kunnen uitpakken. Ze vond de liefde bij Saul en sindsdien zijn de twee happily in love. In Grazia blikt ze exclusief terug op dit bijzondere avontuur én doet ze een boekje open over hun toekomstplannen en kinderwens.

Anderen inspireren

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Al snel sloeg de vonk over en werden ze verliefd. Ze moesten hun relatie negen maanden geheimhouden, maar nu mag iedereen het weten! Inmiddels is Amy Rose ook bij Saul in Zwitserland ingetrokken en kunnen ze nadenken over de toekomst samen. Wat haar plannen zijn voor de komende tijd? "Ik hoop mijn Instagram te kunnen gebruiken om andere meiden te inspireren", vertelt ze in de nieuwste Grazia.

"Dat kan qua fashion en beauty zijn; zo deel ik bijvoorbeeld de struggles die ik heb met mijn huid. Ik vind dat soms best lastig, maar ik wil graag het echte leven zonder filters laten zien. Ook vind ik het belangrijk om over onderwerpen als pesten te praten, want daar ligt nog best wel een taboe op", aldus Amy Rose. "Ik hoop dat ik kan helpen om het gesprek hierover te openen. En verder komen er leuke vlogs aan op YouTube van alles wat Saul en ik niet eerder konden laten zien, bijvoorbeeld onze reizen naar Tenerife en New York en de verjaardagen die we samen hebben gevierd."

Toekomst samen

Hoe ze hun toekomst samen ziet? "Ik wil echt mijn leven verder opbouwen in Riederalp. Het is zo’n mooie plek en ik ben daar veel meer de kleine dingen gaan waarderen. Ik kan zo genieten van een mooie bergwandeling of samen een bordspel bij zonsondergang spelen." Amy Rose zit steeds meer op haar plek in Zwitserland. "Het is natuurlijk best een verschil om als stadmeisje ineens in een dorp op een berg te gaan wonen. Maar ik ben helemaal tot mezelf gekomen en mensen om me heen zeggen: ‘Je bent weer de Amy die we kennen.’"

"Als ik groot mag dromen, zou ik in de toekomst wel mijn eigen bedrijf in de mode willen opbouwen", gaat ze verder. "We wonen natuurlijk dicht bij de modestad Milaan en de broer van Saul heeft daar ook al een groot modemerk." Ook hebben de lovebirds een kinderwens. "Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is. Dan zou onze droom helemaal compleet zijn."

Het volledige interview met Amy Rose lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 6 maart in de winkel! 

Tekst: Jill Waas | Beeld: Privébeeld Amy Rose