Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Amy Rose is zwanger

Amy Rose en Saul worden ouders!

Heel leuk nieuws voor Winter Vol Liefde-koppel Amy Rose en Saul. Amy Rose heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat ze een kindje verwacht samen met Saul. Op Instagram deelt ze ook meteen een prachtig kiekje van haar groeiende babybuik.

Zwanger

Op Instagram maakt Amy Rose vandaag het heugelijke babynieuws bekend. "Baby Coltof on the way, our greatest adventure yet ❤️", schrijft ze bij een tweetal foto's van haar babybump. Enne, de Winter Vol Liefde-ster heeft al een prachtig buikje!

Felicitaties

Amy Rose en Saul kunnen rekenen op een hoop felicitaties onder de zwangerschapsaankondiging. "Awww zo leuk!! gefeliciteerd lieverd en geniet van je zwangerschap😍🤰🏻❤️", schrijft Kelly Heruer. "Gefeliciteerd ✨🧸", reageert Jill Goede. "Jullie zullen een fantastisch lieve papa en mama zijn 🫶" en "Jaaaaaaa dit is geweldig❤️ gefeliciteerd samen", klinkt het verder in de comments. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

Winter Vol Liefde

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze volop bezig met de toekomst.

Toekomst samen

Hoe Amy Rose hun toekomst samen ziet? “Ik wil echt mijn leven verder opbouwen in Riederalp. Het is zo’n mooie plek en ik ben daar veel meer de kleine dingen gaan waarderen. Ik kan zo genieten van een mooie bergwandeling of samen een bordspel bij zonsondergang spelen”, vertelde Amy Rose onlangs in een exclusief interview met Grazia. Amy Rose zit steeds meer op haar plek in Zwitserland. “Het is natuurlijk best een verschil om als stadmeisje ineens in een dorp op een berg te gaan wonen. Maar ik ben helemaal tot mezelf gekomen en mensen om me heen zeggen: ‘Je bent weer de Amy die we kennen.’”

“Als ik groot mag dromen, zou ik in de toekomst wel mijn eigen bedrijf in de mode willen opbouwen”, gaat ze verder. “We wonen natuurlijk dicht bij de modestad Milaan en de broer van Saul heeft daar ook al een groot modemerk.” Ook vertelde ze over haar kinderwens. “Het zou heel mooi zijn als we ooit in de toekomst een kindje krijgen, als ons dat gegund is. Dan zou onze droom helemaal compleet zijn.” En die droom komt nu uit!

Bron: Instagram @amyrosedebruijn | Beeld: Privébeeld Amy Rose