Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Live-actionversie van Totally Spies! in de maak

'Hi Jerry!'

totally spies

Goed nieuws voor iedereen die nostalgische gevoelens krijgt van Totally Spies!: er komt een live-actionvariant aan! De tekenserie wordt in een nieuw jasje gestoken met echte acteurs. Here we go!

Totally Spies!

Het leven van de drie vriendinnen in Totally Spies! was de droom van elk klein meisje: een dubbelleven leiden als spion en spannende avonturen beleven met je vriendinnen. Misschien had je zelfs wel het iconische geluidje van de camcorder als ringtone. Als de herinnering aan de serie je hart sneller laat kloppen, hebben we goed nieuws voor je: de tekenserie krijgt namelijk een live-actionvariant!

De tekenserie Totally Spies! volgt Alex, Sam en Clover als middelbare scholieren van Beverly Hills High School, die ook een dubbelleven leiden als spionnen. Hun high school drama wordt op de meest onhandige moment abrupt onderbroken, omdat ze worden opgeroepen door hun baas Jerry om de wereld te redden. Voor die geheime missies krijgen de spionnen elke aflevering de coolste gadgets mee, zoals de iconische camcorder en laser lipstick. Natuurlijk trekken de meisjes hun geweldige catsuits aan, helemaal klaar om af te rekenen met alle slechteriken.

Eerder dit jaar werd de nostalgische serie al nieuw leven ingeblazen met de release van een zevende seizoen. Na de zes seizoenen die tussen 2001 en 2012 verschenen, vonden de makers het hoog tijd voor een vervolg op de hitserie. En met succes, want inmiddels is ook het achtste seizoen in de maak! Met het nieuws dat er ook een live-actionversie komt, kunnen we maar één conclusie trekken: Totally Spies! is nog lang niet verleden tijd.

Live-action

Amazon MGM Studios en Banijay Kids & Family hebben de handen ineengeslagen om van de populaire tekenserie Totally Spies! een live-actionvariant te maken. Niemand minder dan acteur en komiek Will Ferrell is de uitvoerend producent van het project.

Wie de eer krijgen om de rollen van Alex, Sam en Clover te vervullen, is nog niet bekend, net zoals de datum waarop we van de live-actionserie kunnen gaan genieten. We zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat we opnieuw kunnen genieten van de avonturen van de spionnen. Can't wait!

Showbizz
  • AD, Varity, LINDA.
  • Videostill YouTube