Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Florine heeft handen vol aan temperamentvolle zoon

'Maar ik denk dat het hem later ook wel heel ver zal brengen'

Florine Hofstee

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders zien we hoe Pauline, Florine, Leslie, Bo en Kim een weekendje weg zijn mét hun kroost naar, jawel: een kaasboerderij. Hoewel ze het enorm gezellig hebben met elkaar, hebben de moeders ook hun handen vol aan de tien(!) kinderen binnen het gezelschap. Met name Florine lijkt te worstelen met het temperament van haar oudste zoontje Beer. Ze uit haar frustratie bij haar vriendin Leslie.

Weekendje weg

Een weekendje weg plannen met tien kinderen: je moet het maar aandurven. De Echte Gooische Moeders waagden zich eraan in de meest recente aflevering van hun realityserie. Ze lachen wat af, maar de lol wordt ook afgewisseld met pittige momenten. Vooral voor Gooische Moeder Florine kent het weekend weg uitdagingen, haar zoontje Beer heeft namelijk een flink temperament. In een openhartig gesprek met Leslie vertelt ze over de moeilijkheden die komen kijken bij het karakter van haar oudste.

Temperamentvol

Over het weekendje zegt Florine: "Ik doe dit soort dingen dus nooit, omdat ik weet: Beer is gewoon zo temperamentvol de hele tijd. Hij vindt het hier hartstikke leuk hè, dat is het helemaal niet, maar tegelijkertijd merk ik ook dat hij helemaal overprikkeld raakt en dan gaat hij niet luisteren, dwars doen." Ze vertelt dat het lijkt alsof er een soort kortsluiting ontstaat in het hoofdje van haar zoon. "Thuis is 'ie ook wel pittig, maar niet zo", aldus Florine. Haar vriendin Leslie reageert: "Weet je, het is altijd heel makkelijk oordelen over iemand anders kind. Ik vind het meer vervelend voor jou."

Ver brengen

Florine geeft eerlijk toe dat het temperament van Beer soms heel erg tegen kan werken. "Maar ik denk dat het hem later ook wel heel ver zal brengen", beslist ze. Haar zoontje de hele dag 'nee' verkopen, heeft volgens de Echte Gooische Moeder weinig zin. "Dan is het gewoon de hele dag krijsen en staat 'ie in de gang." Daarom probeert ze daarin een middenweg te vinden. "Maar dat is dan op zo'n vakantieplek best wel moeilijk", geeft Florine toe.

Showbizz
  • Echte Gooische Moeders (Videoland)
  • NL Beeld