Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Gooische Moeder Leslie stapt volgend jaar ook in huwelijksbootje

'Iets minder luxe denk ik'

Leslie

Afgelopen week konden we meegenieten van de weelderige bruiloft van Bo Wilkes en haar man Paul uit Echte Gooische Moeders. Kosten nog moeite werden bespaard voor de prachtige bruiloft op het Griekse eiland Santorini, waar ook meteen de seizoensfinale werd opgenomen. We hebben gelukkig nog een aantal afleveringen tegoed voordat het vierde seizoen met deze klapper wordt afgesloten, maar gelukkig heeft Bo al beelden van haar bruiloft op haar social media gedeeld.

Lief en leed

We mogen weer smullen van de levens van Echte Gooische Moeders Bo, Pauline, Kimberly en Florine. Van de voorbereidingen voor Bo's vrijgezellenfeest tot de première van de serie Máxima, het is altijd een feestje om naar te kijken. Naast alle glitter en glamour delen de dames ook lief en leed. Dit seizoen is Echte Gooische Moeder Leslie ontzettend open over de depressie waarmee ze te kampen had en welke impact dit heeft gehad op haar relatie. In een openhartig gesprek met haar partner Goof deelt hij dat de kinderen een belangrijke reden waren dat hij in de moeilijke tijd besloot niet op te geven. Als Leslie dit later terugziet in de aflevering, vindt ze het opnieuw heftig. "Ik schrok daar ook wel van. We hebben het er natuurlijk wel een paar keer over gehad, maar toen ik het zo kort in beeld zag, dacht ik: oh, we hebben kinderen dus je bent nog bij me," legt Leslie lacherig uit. Daarna gaat ze op serieuze toon verder: "Ik vind dat sowieso heftig, maar ik moet je zeggen, ik voel me nu zo goed dat niks me eigenlijk echt raakt. Dat ik denk, alles is even positief nu," aldus Leslie.

Trouwplannen

Dat de relatie van Leslie en Goof de moeilijke tijden heeft overleefd, blijkt wel uit hun plannen om ook in het huwelijksbootje te stappen. Ondanks dat de dames van de serie allemaal behoorlijk in de slappe was zitten, betekent dat niet dat ze allemaal hun bruiloft zo luxe willen vieren als die van Bo. "Ja, dat huwelijk van Bo en Paul gaat niemand overtreffen... Ik ga wel volgend jaar trouwen maar iets minder luxe denk ik", vertelt Leslie aan RTL Boulevard.

Met de feestelijke dag van Bo en Paul komt ook het vierde seizoen van Echte Gooische Moeders ten einde. Maar als het aan Leslie ligt, is de realityserie nog lang niet afgelopen. "Ik zeg al de hele tijd, ik hoop dat Gooische oma's gaat gebeuren. Ik vind het enig!" zegt ze tegen RTL Boulevard, "Ik doe het zo nog tien jaar hoor", aldus de Echte Gooische Moeder. Wij hopen met je mee, Leslie!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NL Beeld