Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beate als de Bachelorette? Zo reageren Paul en Rien daarop

Wat vinden de bachelors van dit idee? 

Beate

Beate was misschien wel de grootste smaakmaker van het afgelopen seizoen van De Bachelor. Hoewel ze zelf vroegtijdig besloot om te vertrekken, hebben haar iconische uitspraken en gezichtsuitdrukkingen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Veel mensen zien het dan ook wel zitten om Beate als de volgende bachelorette te zien. Maar wat vinden bachelors Paul en Rien eigenlijk van dat idee?

Beate als bachelorette

Beate als bachelorette? Wij zien dat he-le-maal zitten. Maar hoe denken bachelors Paul en Rien eigenlijk over dit idee? "Ik vraag me wel af als Beate zich als bachelorette zou aanmelden, hoeveel mannen zich zouden opgeven. Met wat ze dan nu van haar gezien hebben", grapt Rien voor de camera van RTL Boulevard. "Maar nee, het is een hartstikke leuke meid", stelt hij. Dat Beate een onvergetelijke indruk heeft gemaakt, is hem echter ook niet ontgaan. "Mijn moeder kijkt ook naar iedere uitzending. Dan stuurt ze me een hele lap tekst op WhatsApp en dan gaat het ook over Beate, daar had ze ook zoveel vragen over", vertelt hij. "'Was zij dan actrice? Moest zij dingen doen of was ze echt zo?'" Ha!

"Beate is, hoe ik haar heb leren kennen, een super lieve, warme en een beetje verlegen meid", voegt Paul toe. "En ze is gewoon heel uniek", stelt Rien. "Ook de manier hoe ze natuurlijk het programma heeft aangepakt en hoe ze is uitgestapt. Ze noemden haar ook een icon, Queen B werd ze genoemd." "Ik denk wel dat ze het heel leuk zou doen", aldus Paul. "Ik denk dat het een spetterend programma zou worden." And so do we!

Gebruiksaanwijzing

Maarre, wat vindt Beate herself eigenlijk van dit idee? "Daar sta ik wel voor open, ja", zei ze onlangs toen haar werd gevraagd of zij wellicht in de toekomst bachelorette zou willen zijn. "Maar ik denk niet dat Videoland daarvoor openstaat. Ik ben een lastig mens, dus ja. Ik weet niet of mensen zin hebben in een bachelorette met gebruiksaanwijzing", laat ze weten.

In de reacties was het echter al snel duidelijk: we zien Beate graag als bachelorette! "Beateeee moet nieuwe Bachelorette worden", klinkt het. "Wij leven voor Beate als Bachelorette met gebruiksaanwijzing @videolandonline! 🍿" Laat een volger weten. Nou Videoland... wij wisten het wel!

Contact met andere dames

Voordat het wellicht zover is, kan Beate voorlopig lekker nagenieten van De Bachelor. Hoewel het niks is geworden met Paul en/of Rien, heeft ze er toch een leuke groep meiden aan overgehouden. Beate heeft namelijk nog steeds goed contact met de andere dames, zo vertelde ze onlangs in Heerlie de podcast. "We zitten met z'n allen in een groepsapp en we zijn laatst met z'n allen naar de première van Máxima geweest", deelde ze. Hoe leuk!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Jasper Suyk