Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelor-reünie: dit kunnen we verwachten!

'Het is wel juicy geworden'

De Bachelor

Nog één dag wachten en dan is het zover! Vanaf morgen kunnen we dan toch ein-de-lijk de reünie van De Bachelor bekijken. We horen dan of Rien en Femke nog samen zijn, maar ook hoe het nu gaat tussen Paul en Josephine. Zou de romance tussen beide koppels hebben standgehouden? De Bachelor-dames verklappen alvast wat we van de reünie kunnen verwachten!

Juice

"Het is wel juicy geworden. Ik had het ook niet anders verwacht", vertelt Milan over de reünie na de opnames. "Ik zag het zelfs een klein beetje aankomen, ik wist het namelijk al", vertelt ze. Voor Oelinda daarentegen was het wel een grote verassing, die wist namelijk van niets – zo blijkt uit het interview. "Ik vond het een shocker", zegt ze over de juice. Helaas moeten we nog even wachten tot morgen, want dan krijgen we te horen wat die juice is.

Elkaar weer zien

Hoe de dames de reünie vonden? Volgens Femke was het 'superleuk' om iedereen weer te zien, het was tenslotte alweer drie maanden geleden. Ook Oelinda beaamt dat het leuk was om iedereen weer bij elkaar te hebben. "En ja, ook om dingen te horen die we nog niet wisten", voegt ze eraan toe. "Wel heel spannend. Je gaat natuurlijk ook bepaalde dingen delen", laat Eline weten.

Beate als Bachelorette

"Daar sta ik wel voor open, ja", antwoordt Beate als haar wordt gevraagd of zij wellicht in de toekomst bachelorette zou willen zijn. "Maar ik denk niet dat Videoland daarvoor open staat. Ik ben een lastig mens, dus ja. Ik weet niet of mensen zin hebben in een bachelorette met gebruiksaanwijzing", laat ze weten.

In de reacties mag het duidelijk zijn: we zien Beate graag als bachelorette! "Beateeee moet nieuwe Bachelorette worden", klinkt het. "Wij leven voor Beate als Bachelorette met gebruiksaanwijzing @videolandonline! 🍿" Laat een volger weten. Nou Videoland...wij wisten het wel!

Showbizz
  • Instagram @videolandonline
  • Videoland, Instagram @videolandonline