Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha: dít is de bekende actrice achter de stem van Lady Whistledown in Bridgerton

Hoe komen we hier nu pas achter?!

Lady Whistledown

Fans van de populaire Netflix-serie Bridgerton weten gelijk wat we bedoelen als we het over de iconische stem van Lady Whistledown hebben. Fun fact: de stem die de verhaallijn van het kostuumdrama vertelt, is die van een hele bekende actrice. Wij vertellen je naar wie we de afgelopen drie seizoen hebben zitten luisteren.

Lady Whistledown

Niemand minder dan de iconische actrice Julie Andrews, bekend van klassiekers zoals The Sound of Music, Mary Poppins en The Princess Diaries, vertolkt de stem van Lady Whistledown in Bridgerton. De 88-jarige actrice spreekt al sinds het eerste seizoen de verhaallijn van de serie in. Hoe kan het dat we hier nu pas achter komen?

Fans

Het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verscheen op 16 mei op streamingsdienst Netflix. En hoewel sommige fans al op de hoogte waren van het feit dat Julie Andrews de stem van Lady Whistledown inspreekt, is er ook een groot aantal dat dit nu pas ontdekt. Zo laat een fan van de serie weten: "Waarom heeft het me tot NU gekost om te beseffen dat de verteller van Lady Whistledown door Julie Andrews wordt ingesproken?? De koningin herself! Omg, geen wonder dat ik zo graag naar de verhaallijn luister 🥰"

Een andere trouwe kijker schreef: "Hoe is het mogelijk dat ik pas sinds vandaag doorheb dat Julie Andrews de stem van Lady Whistledown inspreekt?"

Fans moeten helaas nog iets meer geduld hebben voordat het tweede deel van het derde seizoen van de serie op Netflix verschijnt. De nieuwe afleveringen worden namelijk pas op 13 juni op Netflix gezet.

Speculaties

Gelukkig valt er tot die tijd genoeg te speculeren, en dat wordt dan ook volop gedaan. Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) lijken namelijk eindelijk voor elkaar te vallen in het derde seizoen. De vierde aflevering eindigde met een banger van een scène, want het ging er – ehm – nogal sexy aan toe in de koets. En omdat het er allemaal zo romantisch uitzag in de serie, hoopten fans dat de romance zich ook buiten Mayfair (in het echt dus) had doorgezet.

Dat gaat echter niet gebeuren, zo liet Nicola onlangs doorschemeren. Tijdens de première in New York reageerde de actrice op de geruchten. "We vinden het (de geruchten, red.) heel lief, ik denk omdat we echt van elkaar houden." Nicola noemde Luke vervolgens een "heel speciaal persoon in haar leven" en voegde eraan toe: "Ik zal nooit meer zoiets kunnen doen, op deze schaal. Het is zo fijn om zo'n lieve vriend te hebben met wie ik dit allemaal kan doen."

Showbizz
  • RTL Boulevard, Twitter
  • Bridgerton (Netflix)