Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: zijn deze Bridgerton-acteurs ook in real life aan het daten?

Tijdens de première regeren de acteurs zelf op alle geruchten. 

bridgerton

We hebben er lang op moeten wachten, maar vorige week was het dan finally zover: het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton verscheen op Netflix. In dit seizoen staat het liefdesverhaal van Penelope en Colin centraal, en we zaten er meteen he-le-maal in. Maarre, zijn de twee acteurs in het echte leven eigenlijk ook aan het daten?

Geruchten

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) lijken eindelijk voor elkaar te vallen in het derde seizoen. De vierde aflevering eindigde met een banger van een scène, want het ging er – ehm – nogal sexy aan toe in de koets. En omdat het er allemaal zo romantisch uitzag in de serie, hoopten fans dat de romance zich ook buiten Mayfair (in het echt dus) had doorgezet.

Dat gaat echter niet gebeuren, zo liet Nicola onlangs doorschemeren. Tijdens de première in New York reageerde de actrice op de geruchten. "We vinden het (de geruchten, red.) heel lief, ik denk omdat we echt van elkaar houden." Nicola noemde Luke vervolgens een "heel speciaal persoon in haar leven" en voegde eraan toe: "Ik zal nooit meer zoiets kunnen doen, op deze schaal. Het is zo fijn om zo'n lieve vriend te hebben met wie ik dit allemaal kan doen."

NL Beeld / Cover Images

Sexy scènes

We weten van Bridgerton dat het er nogal heet aan toe kan gaan onder de lakens. Of Nicola het ongemakkelijk vond om zulke scènes op te nemen en om zichzelf op die manier terug te zien op tv? "Het is gek, want ik had het gevoel dat die scènes angstaanjagend zouden zijn om terug te kijken, en dat waren ze in eerste instantie ook", legt ze uit. "Maar toen ik ze bekeek, dacht ik: 'Nee, ze zijn alles wat we wilden dat ze zouden zijn en meer. Ze zijn echt romantisch. Ze zijn prachtig geschreven. Ze voelen sexy, ze zijn spannend. Ik zou eerlijk gezegd niet gelukkiger kunnen zijn."

Luke is het met zijn collega eens: "Het is echt moeilijk om te zeggen of het zo steamy is als iedereen zegt, want als je het proces meemaakt, is het net als, nou ja, het is echt, net als... Het is een sexy seizoen." Hij onthulde ook dat zijn moeder bij de première was en grapte: "Dat wordt leuk. Dat wordt een goed gesprek." Ha!

Showbizz
  • Cosmopolitan UK
  • Bridgerton (Netflix), NL Beeld