Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bachelor Paul geeft liefdesupdate: 'We zijn niet voor elkaar gemaakt'

Ook Eline bleek niet de ware te zijn voor Paul.

paul

Tijdens de reünie van De Bachelor ontvouwde zich een enorme plottwist. Nadat Paul voor Josephine had gekozen bleek al snel dat het niets werd tussen hen. Daarop zocht Paul weer contact met Eline. In de reünie bleek dat de twee elkaar helemaal hadden gevonden en zelfs al op een romantisch tripje waren geweest. Inmiddels heeft Paul een update gegeven over zijn liefdesleven.

Juice

Natuurlijk hadden we wel de nodige juice verwacht rondom De Bachelor, maar de reünie-aflevering heeft onze verwachtingen overtroffen. Josephine vertelde dat alle gevoelens die ze had in Zanzibar, al snel waren verdwenen toen ze aankwam in Nederland. Voor haar en Paul werd het na hun eerste date al duidelijk dat er geen toekomst in zat. Jammer, maar Paul is niet bij de pakken neer gaan zitten. In plaats daarvan heeft hij contact gezocht met niemand minder dan Eline, die – tikje pijnlijk – zijn tweede keus was in De Bachelor.

"Ik kwam thuis. Josephine bedacht zich. En toen dacht ik 'ben ik nou gek als ik niet even ga kijken wat er met Eline zou kunnen gebeuren?' En ja, zo geschiedde", zei Paul er zelf over. Eline beaamde dat de twee het samen heel leuk hebben gehad en zelfs al op een romantisch tripje naar Parijs zijn geweest.

Breuk

Hoewel Eline en Paul helemaal happily in love leken tijdens de reünie, blijkt nu dat ook hun relatie van korte duur is geweest. Aan Shownieuws onthult Paul dat ze alweer uit elkaar zijn. "De eerste maand was heel leuk en heel gezellig, maar je zit altijd thuis. Je kan niet uit eten of andere gekke dingen doen, wat je normaal wel doet als je begint met daten."

Hij vervolgt: "Dat hebben wij een paar maanden gedaan tot en met de reünie, maar de laatste maand hebben we wel naar elkaar uitgesproken: 'Waar gaat dit eigenlijk heen?' Want we waren niet verliefd op elkaar. We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet."

Paul vertelt dat het heel kort na de reünie al stukliep. "Toen was die reünie dus en moesten wij vertellen dat we nu aan het daten zijn, maar drie dagen na de reünie hebben we het afgekapt. We hebben het er toen over gehad en tegen elkaar gezegd: 'We zijn niet voor elkaar gemaakt.'" Jammer!

Showbizz
  • RTL Boulevard, Shownieuws
  • Jasper Suyk