Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Femke deelt hoe het nu tussen haar en Rien gaat

Hoe is het na de opnames verlopen en hoe gaat het nu met de twee?

Femke

Gisteren was het ein-de-lijk tijd voor de reünie van De Bachelor. Daarin kwamen we erachter hoe het nu met alles dames gaat en natuurlijk vooral: hoe het tussen Paul en Josephine en Rien en Femke is afgelopen. Voor Rien en Femke was het al ver voor de finale duidelijk dat ze het avontuur samen zouden eindigen. Maar hoe is het na de opnames verlopen en hoe gaat het nu met de twee?

Spoiler alert: dit artikel bevat spoilers over de uitkomst van De Bachelor.

Rien en Femke

Dat er een spark was tussen Rien en Femke werd al vrij snel duidelijk in De Bachelor. Femke, die op Bali woont, en Rien, die op Ibiza woont, bleken veel overeenkomsten te hebben. Op hun eerste date werd er meteen gezoend en sindsdien groeiden ze steeds meer naar elkaar toe. Toen er nog vier dames voor Rien waren, wist hij het eigenlijk al zeker en besloot de bachelor een knoop door te hakken. Tijdens de rozenceremonie gaf hij Femke meteen zijn laatste roos. Een smeltmomentje!

Afstand

Na de dreamdate vertrokken Rien en Femke verliefd terug naar Bali en Ibiza. Maar toen begon het eigenlijk. De love birds moesten drie maanden lang hun mond houden. “In die drie maanden hebben we elkaar niet gezien omdat hij op Ibiza zat en ik op Bali. Wel hebben we elke dag contact gehad", vertelt Femke aan LINDA.meiden. "Het was nog best spannend, omdat dat heel intense gevoel dat we na die maand samen hadden natuurlijk een beetje afzwakte toen we elkaar lang niet zagen. Maar we wisten allebei dat dat menselijk is en dat het ook weer terug zou komen als we weer samen zouden komen", stelt ze. "Gelukkig is dat ook gebeurd en zitten we inmiddels weer helemaal op dat niveau. Het zit nog steeds helemaal goed." Aahw!

Dates terugkijken

Om vervolgens alle afleveringen te zien was ook een gek momentje voor Femke. "Dat was best vreemd, want ik was zelf natuurlijk niet overal bij geweest. Rien was al die tijd wel heel open geweest over wat hij beleefde, dus ik heb achteraf niets gezien wat me verraste", deelt ze. "Toch was het een beetje gek om te zien hoe hij op dates ging met de anderen. Vooral de paardrijdate met Milan, waar ook wel geflirt werd", geeft Femke toe. "Maar het is volkomen logisch dat dat gebeurt, dat is het programma. En dat ik daar iets bij voelde laat ook wel zien dat ik hem echt heel leuk vind."

Ibiza

Femke en Rien zijn dus nog steeds happy together en zijn aan het uitzoeken wat het kan worden. Enne, dat doen ze niet op de meest vervelende plek, namelijk op Ibiza! "We zitten samen in zijn huis op Ibiza en gaan gewoon kijken waar het naartoe gaat", vertelt Femke. "Sinds vandaag mogen we dat ook met de wereld delen, dat is wel heel gek. Er verandert in principe niks, maar het voelt fijn om het niet meer geheim te hoeven houden." Hoewel de twee dus nog niet official zijn, heeft Femke alle vertrouwen in de toekomst. "Het is echt bijzonder dat je met zo’n programma als The Bachelor iemand kunt vinden die hopelijk de liefde van je leven is. Het voelt in elk geval heel goed, voor hem ook." Wij wensen Rien en Femke in elk geval alle geluk en liefde!

Showbizz
  • LINDA.meiden
  • Jasper Suyk