Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Enorme plottwist tijdens De Bachelor-reünie

Dit zagen we niet aankomen!

De Bachelor

Het is ein-de-lijk zover! De reünie van De Bachelor staat vanaf vandaag op Videoland. Tijdens de reünie gaat Monica Geuze met alle dames in gesprek, maar natuurlijk ook met de twee bachelors. De grote vraag is natuurlijk of de Rien en Paul nog samen zijn met hun dames. Enne, De Bachelor is De Bachelor niet als er niet een beetje juice is tijdens de reünie, toch?

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de afloop van De Bachelor.

De reünie

Ook de dames zelf zijn het ermee eens: er was behoorlijk wat juice. "Het is wel juicy geworden. Ik had het ook niet anders verwacht", vertelde Milan over de reünie na de opnames. "Ik zag het zelfs een klein beetje aankomen, ik wist het namelijk al." Voor Oelinda daarentegen was het wel een grote verassing, die wist namelijk van niets. "Ik vond het een shocker", zei ze over de juice.

Rien en Femke

Na wat gesprekken met de dames schuiven Rien en Femke als eerste aan bij Monica. In het programma zagen we Rien vroegtijdig zijn keuze maken: hij had de liefde gevonden bij Femke. De twee leken helemaal in love, maar is dat nog steeds zo?

Rien en Femke draaien een beetje om de vraag heen, totdat Amber ze voor het blok zet. "Jullie hebben toch wel een relatie nu dan toch?" vraagt ze. "Ja, dat is een goede vraag", zegt Femke, waarop Rien haar aanvult met: "Nee, maar dat kan je niet nu al zeggen". De twee kijken het komende zomer aan en zien wel hoe het loopt, vertellen ze. Femke geeft aan al wel plannen te hebben om in de toekomst te verhuizen naar Ibiza. Aahw!

Paul en Josephine

Na Rien en Femke nemen Paul en Josephine plaats bij Monica op de bank. Hoe is het afgelopen tussen deze twee? Het blijkt in Nederland al vrij snel stuk te zijn gelopen. Josephine geeft aan dat het gevoel dat ze in Zanzibar had, thuis al vrij snel afzwakte. De twee hebben daarom besloten om niet meer samen verder te daten.

Plottwist

Natuurlijk zijn er nog meer vrouwen die meededen aan het programma in de hoop de liefde te vinden bij een van de bachelors. Helaas is dat niet bij iedereen gelukt. maar als Monica vraagt of de dames de liefde bij iemand anders hebben gevonden, geeft Veerte aan een leuke klik te hebben met een jongen. Ook Eline schijnt momenteel aan het daten te zijn.

Enne, die juice? Eline is met niemand minder dan met Paul aan het daten! "Ik kwam thuis. Josephine bedacht zich. En toen dacht ik 'ben ik nou gek als ik niet even ga kijken wat er met Eline zou kunnen gebeuren?'. En ja, zo geschiede", vertelt Paul. "Het is de afgelopen tijd heel leuk geweest", vertelt Eline. De twee zijn zelfs al samen naar Parijs geweest. Cute!

Showbizz
  • Videoland
  • Jasper Suyk