Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelors Josephine ondergaat cosmetische ingreep: 'Weloverwogen keuze'

De realityster heeft een ooglidcorrectie laten doen.

josephine

Inmiddels weten we dat De Bachelors Josephine niet meer samen is met Paul. Gelukkig houdt de realityster ons via social media nog wel op de hoogte van hoe het haar nu vergaat. Zo deelt ze nu dat ze een ooglidcorrectie heeft laten doen.

Tevreden

Josephine heeft een ooglidcorrectie laten uitvoeren bij Faceland Clinic. Op TikTok deelt de kliniek een video waarin de realityster het resultaat bewondert. "Wauw", roept ze meteen als ze in de spiegel kijkt. Ondanks het feit dat haar ogen nog wat opgezwollen zijn, lijkt Josephine meteen al tevreden met het resultaat.

@facelandclinic Josephine’s reactie na haar bovenooglidcorrectie! Bekijk onze Instagram voor de gehele behandelingsvideo. 🤍 #faceland #faceyourbeauty #blepharoplasty #bovenooglidcorrectie #eyelidsurgery ♬ original sound - Faceland

In een andere video van de kliniek doet Josephine een Q&A, waarin ze vragen beantwoordt over haar mening over cosmetische ingrepen. Daarin vertelt De Bachelor-deelneemster dat de ingreep iets is dat ze al heel lang wil. "Dus het is een weloverwogen keuze en het is gewoon iets waar ik al zo lang over nadenk."

@facelandclinic Josephine van de Bachelor kwam langs bij Faceland! Welke behandeling hebben wij vandaag gedaan denk je? 💭 @josephine.vanrooijen #josephine #bachelor #debachelor #videoland #faceland #faceyourbeauty #fy #fyp ♬ original sound - Faceland

Breuk na breuk

Josephine kreeg in De Bachelor de laatste, felbegeerde roos van Paul. Hun prille liefdesgeluk was echter van hele korte duur. In de reünie onthulden zij en Paul dat het na één date in Nederland al duidelijk was dat er geen toekomst in zat. Volgens Paul was de breuk vooral de keuze van Josephine. Haar gevoelens die ze had ontwikkeld in Zanzibar, leken in Nederland als sneeuw voor de zon verdwenen.

In de reünie deelde Paul dat hij vervolgens weer contact heeft gezocht met Eline, die zijn tweede keus was in De Bachelor. Hoewel de twee het samen even leuk hebben gehad, heeft Paul vandaag laten weten dat het ook tussen hen alweer over is. "We hadden het wel fijn met elkaar, maar een spanning was er niet", zegt hij daarover. Too bad!

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • Jasper Suyk, TikTok @facelandclinic