Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh no! De Bachelors Rien en Femke zijn uit elkaar

'Dat echt verliefde gevoel van Zanzibar is niet teruggekomen'

Rien Femke

Rien en Femke leken een match made in heaven in het laatste seizoen van De Bachelor. Maar helaas... het liefdessprookje is nu voorbij. Rien heeft aan Shownieuws laten weten dat hij en Femke uit elkaar zijn.

Rien en Femke

Dat er een spark was tussen Rien en Femke werd al vrij snel duidelijk in het afgelopen seizoen van De Bachelor. Femke, die op Bali woont, en Rien, die op Ibiza woont, bleken veel overeenkomsten te hebben. Op hun eerste date werd er meteen gezoend en sindsdien groeiden ze steeds meer naar elkaar toe. Toen er nog vier dames voor Rien waren, wist hij het eigenlijk al zeker en besloot de bachelor een knoop door te hakken. Tijdens de rozenceremonie gaf hij Femke meteen zijn laatste roos. Een smeltmomentje!

Drie maanden zonder elkaar

Na de dreamdate vertrokken Rien en Femke verliefd terug naar Bali en Ibiza. Maar toen begon het eigenlijk pas. De love birds moesten drie maanden lang hun mond houden. Niemand mocht hun immers samen zien totdat de finale was uitgezonden. “In die drie maanden hebben we elkaar niet gezien omdat hij op Ibiza zat en ik op Bali. Wel hebben we elke dag contact gehad", vertelde Femke eerde aan LINDA.meiden. "Het was nog best spannend, omdat dat heel intense gevoel dat we na die maand samen hadden natuurlijk een beetje afzwakte toen we elkaar lang niet zagen. Maar we wisten allebei dat dat menselijk is en dat het ook weer terug zou komen als we weer samen zouden komen."

Uit elkaar

De afgelopen maanden waren Rien en Femke happy together en verruilde Femke Bali zelfs een tijdje in voor Ibiza. Helaas is er nu een einde aan hun liefdesavontuur gekomen. "Het klopt dat het helaas over is tussen mij en Fem", zegt Rien tegen Shownieuws. "We hebben het op verschillende manieren en plekken geprobeerd. Op Zanzibar was het gevoel intens. Daarna hebben we elkaar drie maanden niet kunnen zien." Ze hebben er alles aan gedaan om hun relatie te redden, maar dat was tevergeefs. "Het heeft helaas geen stand kunnen houden. Dat echt verliefde gevoel van Zanzibar is niet teruggekomen." Too bad!

Showbizz
  • Shownieuws, LINDA. meiden, Grazia archief
  • Jasper Suyk