Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Easy chic: deze items mogen niet ontbreken in je zomergarderobe

*Add to shopping bag*

Fracomina

Let's get ready for summer! Zodra het zonnetje schijnt willen we naar buiten. Het terras op, een rondje door het park of – in het beste geval – op vakantie. Kun jij nog wel wat nieuwe outfits gebruiken? Dan ben je bij Fracomina aan het juiste adres. De items uit hun Easy Chic-collectie zijn namelijk perfect om je zomergarderobe mee aan te vullen. Of je nu van kleur houdt of juist van zwart en wit: er is voor ieder wat wils.

Easy Chic-collectie

De frisse Easy Chic-lijn van Fracomina biedt veelzijdige en stijlvolle items voor elke zomerse gelegenheid. Van aardse safari-invloeden tot fruitige en exotische groene vibes, en de tijdloze elegantie van zwart-wit: it's up to you! Deze hoogzomerse lijn neemt je mee van stedelijke omgevingen naar exotische bestemmingen. Met een levendig kleurenpalet en vrouwelijke silhouetten nodigt de collectie je uit om het heetste seizoen met elegante durf te omarmen.

Blue Safari: een kleurrijke start

De Easy Chic-collectie bestaat uit drie onderdelen, te beginnen met de Blue Safari. Een lijn die zowel helderheid als fijne aardetinten in zich heeft. De prachtige jurken zijn verfraaid met ruches, plooien en plissés. Ook zien we one-shoulder jumpsuits en co-ords in de collectie. Ongewone details geven deze outfits een unieke twist, en originele dierenprints en breiwerk voegen een speelse noot toe. Qua kleuren zien we veel blauwe tinten, gecombineerd met denim en oranje accenten. Dit zorgt voor een zomerse kleurenexplosie in wijde broeken, wapperende jurken en crop tops. We like!

Exotic Green: fruity flavours en groene vibes

Let's move on to het tweede thema: Exotic Green. Deze lijn brengt een palet van fruitige kleuren die flirten met pasteltinten. De items zijn ideaal voor day to day-outfits die een tikje fantasie kunnen gebruiken. We zien veel limegroen, maar ook roze voor een vleugje zachtheid. Kies voor praktische parka's, oversized jurken of een fijne co-ord set. De satijnen accenten geven een glanzende touch aan shirts, broeken en jogger pants, terwijl luchtige jurken zorgen voor een speelse look. Met deze looks steel jij deze zomer gegarandeerd de show!

Black Jungle: de klassieke garderobe met een twist

De meest iconische combinatie, zwart en wit, krijgt een nieuwe look in het Black Jungle-thema. Prints, strepen en geperforeerde details transformeren de key pieces van je garderobe in een concentratie van coolheid. Of je nu kiest voor de nieuwe broderie anglaise jurken, gestreepte haakwerkdetails of geperforeerde texturen geïnspireerd door militaire chic: deze lijn biedt iets bijzonders. We zien zowel maxi bladeren als strepen, waardoor je weer ziet hoe veelzijdig zwart en wit kan zijn. Perfect voor de moderne vrouw!

We kunnen wel stellen dat Fracomina alles in huis heeft om deze zomer stijlvol voor de dag te komen. Of je nu van kleur houdt, of het juist iets rustiger houdt: er zit voor iedereen wat wils in de Easy Chic-collectie. Dat wordt shoppen!

Aangeboden
  • Fracomina
  • Fracomina