Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's zomerissue ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Zomer issue

Daar is-ie dan: Grazia’s zomerissue met op de cover niemand minder dan Gaby Blaaser en Nochtli Peralta Alvarez!

☀️ Dankzij Beyoncé zijn de cowboyhoeden, -boots en jeansshorts niet te missen deze zomer. Grazia strikte Gaby Blaaser en Nochtli Peralta Alvarez voor een shoot in countrystijl en we vroegen de twee fitgirls naar hun zomerfavorieten.

☀️ Deze zomer staan ze op meerdere festivals en dit najaar vieren ze hun tienjarige jubileum met een eigen show in AFAS Live. Zangeres Rikki Borgelt van popsensatie RONDÉ over hun succes, Beste Zangers en me-time.

☀️ Hij werd in één klap beroemd door Ik Ga Zwemmen (in Bacardi Lemon) en deed al snel 400 shows per jaar. Vorig jaar werd het succes zanger Mart Hoogkamer te veel. Hij kreeg een burn-out en moest gedwongen pauze nemen. Maar hij is terug! ‘Ik voel me beter dan ooit.’

☀️ In haar nieuwe boek Laat Maar neemt Bettina Holwerda je mee in haar chaotische, roze wereld. Van een leven in de spotlights tot getrouwd zijn met Jim Bakkum en een huishouden met drie kinderen runnen: never a dull moment!

☀️ Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all!

☀️ Eindelijk vakantie! Dat wordt genieten. Tot je op plaats van bestemming opeens erachter komt dat je niet alleen bent. Huiver mee bij deze paranormale ervaringen…

☀️ Dat zonnebescherming belangrijk is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. En ook al beschermen we onszelf elk jaar weer een stukje beter, toch kun je nog genoeg leren over zonnebrand. Daarom 7x waar of niet

☀️ Gespleten haarpunten, pluizig haar, klitten... yep, het is weer zomer. Zo voorkom je een coupe stro na een dagje strand of zwembad.

☀️ De zogenaamde healthy food hypes vliegen je op Insta en TikTok om de oren, maar zijn ze eigenlijk wel zo gezond of kan je ze beter aan je voorbij laten gaan? Diëtist en voedingswetenschapper Floor Scheffers geeft antwoord!

Koop de nieuwste Grazia in de winkel of klik op deze link.

Ook lees je in de nieuwste Grazia de column van Jaimie Vaes, het trendreport van Mascha Feoktistova, het eetdagboek van Kimmylien Nguyen, een exclusief interview met Perrie Edwards, dilemma's met Floris Göbel en nog veel meer!

Lifestyle
  • Fiona Ruhe