Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorettes Rick is vader geworden: 'Daar is hij dan'

De kleine man heeft een prachtige naam gekregen. 

Rick

Heugelijk babynieuws voor Rick van Oudgaarden, hij is namelijk vader geworden! We kennen Rick van zijn deelname aan De Bachelorette met Sylvia Geersen. Met Sylvia bleek hij geen match te zijn, maar inmiddels heeft hij de liefde van zijn leven gevonden én hebben ze hun liefde bezegeld met een kindje.

Kleine avonturier

"Daar is hij dan onze kleine avonturier!" kondigt Rick vol trots aan op Instagram. "Eerst te vroeg willen komen en daarna lekker blijven zitten, wij kunnen wel zien waarom, je bent helemaal tot in de puntjes afgewerkt 😍🍼", schrijft de kersverse papa. Ook deelt hij de prachtige naam van de kleine man. "Luka Kain geboren op 1 Juni 2024 ❤️"

Daarbij deelt Rick het geboortekaartje, waarop we een maan en een lief beertje op een groene achtergrond zien. Ook plaatst hij de allereerste foto van de kleine Luka. Te cute!

Little miracle

Eind vorig jaar kondigde Rick vol trots aan dat hij vader zou worden. In een filmpje op Instagram tekende zijn vriendin Larissa een hartje in het zand met daaronder het woord 'baby'. Bij de video schreef Rick "Our little miracle. Coming soon.. June ‘24." En daarbij een paar hartjes. En nu is het dus zover! Luka is geboren en Rick en Larissa vormen een gezinnetje van drie. Namens Grazia van harte gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst!

Bonaire

Het gezinnetje woont op het prachtige Bonaire, waar Larissa al woonde. Toen Rick in maart vorige jaar een tipje van de sluier oplichtte over zijn nieuwe liefde, vertelde hij dat het eerste contact met haar daarom vooral online plaatsvond. Tijdens een aftertalk-aflevering van Rumag vroeg presentator René Watzema zelfs nog of zijn 'nieuwe liefde' potentieel de moeder van zijn toekomstige kinderen zou kunnen worden. "Tot nu toe kan ik wel zeggen dat ik vlinders heb, ja”, aldus Rick destijds met een brede glimlach. "Als ze belt, word ik blij." En dat geluk is sindsdien alleen maar bevestigd!

Showbizz
  • Instagram @rvanoudgaarden, archief
  • De Bachelorette/RTL