Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! De Bachelor-Beate verbluft volgers met bikinikiekje

Stunning! 

Beate

Beate was een van de veelbesproken singles tijdens het afgelopen seizoen van De Bachelor. Door haar deelname heeft de blondine een behoorlijke achterban aan volgers op Instagram opgebouwd. Enne, die verbluft ze met een prachtig bikinikiekje!

Natural habitat

Hoewel Beate doorgaans vooral hele classy foto's in mooie jurken deelt op haar Instagram, vond ze het nu tijd voor een wat meer sexy kiekje. Dus: bikini aan, proseccootje erbij en shinen maar! De realityster plaatst een drietal stuk voor stuk prachtige foto's op haar account waarop ze lachend poseert voor de camera. "Natural habitat🍀", schrijft Beate bij de kiekjes. Fun fact: de mooie zachtgroene bikini die ze draagt is van Bon Kini, het bikinimerk van één van haar concurrentes in De Bachelor: Roos!

In de comments kan de blondine op een hoop complimenten rekenen. "Sexyyyyyyy", reageert De Bachelor-collega Veerte. En ook De Bachelors Rowan laat een heleboel heart eyes achter in de reacties. Andere volgers reageren "You’re on fire😍🔥" en iemand vindt zelfs dat Beate tot de mooiste vrouw van Nederland uitgeroepen had moeten worden door FHM.

Beate als bachelorette

Dat Beate één van de grootste smaakmakers was dit seizoen van De Bachelor, moge duidelijk zijn. Precies om die reden zagen veel kijkers het dan ook wel zitten om Beate als de volgende bachelorette te zien. En ook bachelors Paul en Rien hebben laten weten dit wel voor ogen te zien. Zelf lijkt het Beate erg leuk, al twijfelt ze wel of het een goed idee is. "Ik denk niet dat Videoland daarvoor openstaat. Ik ben een lastig mens, dus ja. Ik weet niet of mensen zin hebben in een bachelorette met gebruiksaanwijzing", liet ze weten.

In de reacties was het echter al snel duidelijk: wij zien Beate graag als bachelorette! "Beateeee moet nieuwe bachelorette worden", klonk het. "Wij leven voor Beate als bachelorette met gebruiksaanwijzing @videolandonline! 🍿", liet een volger weten.

Showbizz
  • Instagram @beateofficial
  • Jasper Suyk