Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Verliefde Femke en Rien delen kiekjes van leven na De Bachelor

Het is duidelijk dat de love birds nog steeds stapelgek op elkaar zijn!

Rien

Vorige week was het ein-de-lijk tijd voor de langverwachte reünie van De Bachelor. Hierin werd onder andere duidelijk dat Rien en Femke nog altijd happy together zijn. En inmiddels zijn ze – aan de vele verliefde kiekjes die op beide Instagram-accounts voorbijkomen te zien – voornamelijk op Ibiza te vinden.

De Bachelor

Dat er een spark was tussen Rien en Femke werd al vrij snel duidelijk in De Bachelor. Femke en Rien bleken veel overeenkomsten te hebben. Op hun eerste date werd er meteen gezoend en sindsdien groeiden ze steeds meer naar elkaar toe. Toen er nog vier dames voor Rien waren, wist hij het eigenlijk al zeker en besloot de bachelor een knoop door te hakken. Tijdens de rozenceremonie gaf hij Femke meteen zijn laatste roos.

Verliefde kiekjes

En dat er nog altijd sprake is van een spark, is duidelijk te zien op de verliefde kiekjes die de love birds regelmatig op hun Instagram-accounts delen. Zo gaf Femke ons vandaag een inkijkje in hun leven aan de hand van een welbekende photo dump. Enne, het ziet eruit alsof ze haar draai helemaal heeft gevonden op het zonnige Ibiza. Zo komt er een kiekje voorbij van hoe het stel samen dineert bij zonsondergang en delen ze een foto van hunzelf op de tennisbaan.

Ibiza

Momenteel is het koppel nog aan het uitzoeken wat het kan worden. Enne, dat doen ze dus op Ibiza. "We zitten samen in zijn huis op Ibiza en gaan gewoon kijken waar het naartoe gaat", vertelde Femke onlangs aan LINDA.meiden. "Sinds vandaag mogen we dat ook met de wereld delen, dat is wel heel gek. Er verandert in principe niks, maar het voelt fijn om het niet meer geheim te hoeven houden."

Hoewel de twee dus nog niet official zijn, heeft Femke alle vertrouwen in de toekomst. "Het is echt bijzonder dat je met zo’n programma als The Bachelor iemand kunt vinden die hopelijk de liefde van je leven is. Het voelt in elk geval heel goed, voor hem ook."

Showbizz
  • Instagram @femke_postma en @rienwelsink, Grazia archief
  • Jasper Suyk