Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Lesley deelt grootste verschillen All Stars-seizoenen Ex on the Beach

De realityster legt uit waarom het vijfde seizoen een stuk heftiger lijkt

Ex on the beach

Het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars is in volle gang. Inmiddels hebben een hoop nieuwe exen de villa betreden, waaronder ook Lesley Versprille, die we kennen van seizoen 7. Op Instagram doet ze een boekje open over het nieuwe seizoen, want wat vindt zij daarvan?

Let op: dit artikel bevat spoilers van de nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars.

Instagram Q&A

Op Instagram besluit Lesley een vragenrondje te doen met haar volgers. Natuurlijk kunnen de vragen over het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars niet ontbreken, Lesley is daar namelijk ook in te zien.

Een volger vraagt aan Lesley welk All Stars-seizoen – seizoen 5 of het huidige seizoen, seizoen 10 – in haar ogen beter was. "Als je de beelden terugziet op televisie denk ik dat seizoen 5 een stuk heftiger en spraakmakender was dan seizoen 10", aldus Lesley. "Ik denk dat dit komt doordat we in een tijd leven waarin niet meer alles zomaar uitgezonden kan worden op televisie zonder consequenties. Een grapje wordt al snel gezien als racisme, niet aardig doen tegen iemand is gelijk pesten en bij fysiek geweld doen mensen tegenwoordig gelijk aangifte in de hoop er een slag geld uit te slaan." Volgens Lesley zijn sommige dingen die in de villa zijn gebeurd te heftig om uitgezonden te worden, waardoor dit seizoen een stuk braver lijkt.

Beeld: Instagram @lesley_versprille

Nieuwkomer Quentin

In de nieuwste aflevering zagen we hoe niemand minder dan Quentin zijn intrede in de villa maakte. En om dat te vieren, mocht hij op date met drie dames naar keuze in de Love Mansion. Hij koos voor Lesley, Michelle en Shirley, waarna hij het 's avonds gezellig had met de laatste dame.

Hoewel Quentin als single verscheen in de villa, hebben hij en Love Islands Naomi onlangs hun relatie bevestigd. Voor veel mensen zorgt dit voor verwarring, maar hier schept Lesley wat duidelijkheid over in haar Q&A. Een volger vraagt hoe de situatie in elkaar zit, waarop Lesley reageert met: "Ex On The Beach is opgenomen in november, dat is al bijna een jaar geleden. Toen was Quentin gewoon nog single." Aha!

Showbizz
  • Instagram @lesley_versprille, MTV
  • MTV