Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Oude bekende duikt op in Ex On The Beach All Stars

Whose ex is next?

ex on the beach: double dutch all stars

Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Yay! Natúúrlijk was er weer sprake van liefde en lust, maar vooral veel drama. Zo zien we elke aflevering wel een oude bekende opduiken uit de zee. Enne, ook dit keer was het raak. Maar, wie is het deze keer?

Let op: deze aflevering bevat spoilers van de nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars.

EXtra

In de aflevering van zondag zagen we hoe niemand minder dan Quentin zijn opwachting maakte in de villa als EXtra. En om dat te vieren, mocht hij op date met drie dames naar keuze in de Love Mansion. Hij koos voor Lesley, Michelle en Shirley, waarna hij het 's avonds gezellig had met de laatste dame. Oeh la la!

Sexy daddy

"Ik word ook wel DILF genoemd. Ik ben die sexy daddy tegenwoordig. Dus, deze daddy still got it. Daddy is hier voor jullie", zo luidt de introductievideo van de kersverse EXtra dan ook op het Instagram-account van MTV. Oh my! Wij zijn heel erg benieuwd.

Quentin himself reageert dan ook onder de video met: "Game time 😈🍿" Ook mede All Star Joey reageert met: "Mandem is daarrrr 🔥🔥" Luca reageert met: "Jaaaaaaaaaaaaaa"

Nóg een nieuwe ex

Maar Quentin is niet de enige ex die de villa binnen komt lopen deze aflevering. Zo ook Maikel, de ex van Ayleen. "Ik kom hier om Ayleen een helvakantie te bezorgen. En ik weet zeker dat dat goed komt. En voor de rest kom ik hier kijken of er wat lekkers rondloopt", zo vertelt hij in zijn introductievideo. Enne, ook Maikel is geen oude bekende. Zo heeft hij al eens eerder meegedaan aan Eating With My Ex – samen met Ayleen. Aha!

"Maikel is de ex waar Ayleen nog gevoelens voor heeft, maar zij weet niet dat hij ook een verleden heeft met Stevie... Zal dit onrust veroorzaken in de vriendschap tussen Ayleen en Stevie? 💔", luidt de caption. Aiii... In de aflevering zien we gelukkig dat de twee ondanks het verleden nog steeds vriendinnen zijn, maar of Maikel zijn hachje weet te redden bij Ayleen? Dat is nog maar de vraag. To be continued...

Reality
  • Ex On The Beach: Double Dutch All Stars
  • MTV, Instagram @mtvnl