Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Heel leuk nieuws voor EMIDJ-Shirley en Lesley

De dames gaan een nieuwe uitdaging aan.

Het Echte Meisjes in de Jungle-avontuur zit er officieel op voor Lesley en Shirley, maar dat betekent niet dat de dames ook meteen genoeg hebben van de camera. Shirley is namelijk in het aankomende All Stars-seizoen van EOTBDD te zien én krijgt ook nog eens een eigen podcast met Lesley samen. Hoe leuk is dat?!

Eigen podcast

Shirley en Lesley waren onafscheidelijk in Echte Meisjes in de Jungle. Helaas moest Lesley al redelijk vroeg in het programma vertrekken en moest Shirley het zonder haar bestie doen. Het programma is inmiddels afgelopen, maar het lijkt erop dat Shirley en Lesley nog niet helemaal klaar zijn met de jungle. Binnenkort gaan we de twee namelijk horen in een podcast genaamd 'Loslopend Wild'.

"Wekelijkse reality op je favoriete podcast app! Loslopend Wild, elke donderdag vanaf 29 februari!", luidt de beschrijving op Instagram. De eerste aflevering is vandaag al te horen!

Reality

Wat we van de podcast kunnen verwachten? "Shirley & Lesley kun je kennen van ondermeer Echte Meisjes In De Jungle. Samen vervolgen zij hun reality leven wekelijks in de podcast 'Loslopend Wild' en duiken ze samen diep met jou in hun wekelijkse avonturen', luidt de beschrijving op Spotify. Iedere week bespreken de twee één onderwerp waarvoor zij zelfs vragen hebben gesteld aan hun familieleden. "Shirley aan Lesley's vader en Lesley aan Shirley's Oma, die zie nog wel eens verspreekt en een geheimpje prijsgeeft." Dat belooft veel goeds!

Naast deze nieuwe podcast gaan we Shirley ook zien in het nieuwe All Stars-seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Of Lesley ook uit de zee komt lopen tijdens een van de afleveringen, is nog niet bekend.

Bron: Instagram | Beeld: Jasper Suyk/Rob Jacobs