Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! Déze Pretty Little Liars podcast wil je niet missen

Twee castleden duiken weer even in alle geheimen van Rosewood.

pretty little liars

Hoewel de laatste aflevering van Pretty Little Liars jaren geleden uitkwam, heeft de serie nog altijd een speciaal plekje in ons hart. Gelukkig kunnen we alle drama, plot twists en spanning weer eventjes herbeleven, want er is een nieuwe Pretty Little Liars: True Crime podcast!

Pretty Little Liars

"Got a secret, can you keep it?": het intro-deuntje van Pretty Little Liars staat voor altijd in ons geheugen gegrift. Wekelijks zaten we aan de buis gekluisterd om te zien hoe het Emily, Spencer, Aria, Hanna en Alison verging in het kleine stadje Rosewood. En oké, we admit, na al die verschillende A-reveals en bijzondere wendingen werd het op een gegeven moment een beetje ingewikkeld om te volgen, maar stiekem konden we ook enorm van al die drama genieten. Helaas komt er natuurlijk aan elk moois een einde, en na zeven seizoenen was het dan echt gedaan met de serie.

True Crime Podcast

Merk jij dat je ook weer een beetje sentimenteel begint te worden? Dan is er nu héél goed nieuws: Tammin Sursok, die Jenna Marshall speelde, en Lindsey Shaw, de actrice van Paige McCullers, zijn samen een officiële podcast begonnen: de Pretty Little Liars: True Crime podcast!

In elke aflevering duiken ze samen in het eindeloze drama en de jaw-dropping twists van de show. En het leuke is: dit doen ze samen met een échte forensisch onderzoeker en death investigation expert, Joseph Scott Morgan. Samen analyseren ze hoe het zou zijn als de gebeurtenissen zich in het echt zouden afspelen.

Het beste nieuws van allemaal? De eerste vier afleveringen staan nu al online!

@plltruecrime

It’s HERE🤫❤️‍🔥😎 We are FIVE DAYS AWAY from the first #PrettyLittleLiarsTrueCrime episode! We will be rewatching PLL, interviewing old cast members, and chatting with true crime specialist, @josephscottmorgan, to hear a breakdown of the death and forensics on the show. Make sure to follow NOW on Spotify, Apple, YouTube, or wherever you get your podcast. See you Monday… 😎❤️‍🔥🤫🖤 #gotasecret #comingsoon #TrueCrime #paigemccullers #jennamarshall #fyp #foryou

♬ original sound - PrettyLittleLiars: True Crime

Special guests

Het hele true crime element is natuurlijk hartstikke interessant, maar stiekem zijn wij net zo benieuwd naar alle verhalen en gossip van achter de schermen. In de trailer hierboven zien we al dat er uitgebreid besproken wordt welke castleden met elkaar gedate hebben en welke ruzies er allemaal ontstonden... Juicy!

Naast Tammin en Lindsey zullen bovendien ook een heel aantal andere bekende gezichten langskomen. Zo verschijnt onder andere Sasha Pieterse, die Alison DiLaurentis speelt, in de podcast, net als Keeghan Allen (Toby Cavanaugh), Brant Daugherty (Noel Kahn) en Torrey DeVitto (Melissa Hastings).

Lifestyle
  • Tiktok @plltruecrime
  • NL Beeld / Pretty Little Liars