Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuw seizoen Married At First Sight vanaf déze datum op de buis

Ons favo programma is dit seizoen is een nieuw jasje gestoken.

MAFS

Het jawoord geven met een volstrekt onbekend persoon: we gaan het weer zien in een gloednieuw seizoen van Married At First Sight. Enne, ditmaal in een gloednieuw jasje.

Nieuw jasje

We weten allemaal hoeveel drama, liefde, ruzie, en happy married couples de Australische variant van het programma Married At First Sight heeft opgeleverd. De Nederlandse variant van het programma is daarentegen een stuk teleurstellender. Hier worden maar weinig gelukkige koppeltjes gevormd en lijken de matches tot nu toe nog nooit geslaagd.

Daar moet verandering in komen, hebben de Nederlandse programmamakers waarschijnlijk gedacht. Er is een kersvers team van experts bijeengeroepen dat de deelnemende vrijgezellen met elkaar heeft gematcht. En jawel, dit levert hoogstwaarschijnlijk weer heerlijke beelden op.

Wanneer te zien

Presentator Carlo Boszhard zal dit seizoen de presentatieklus opnieuw op zich nemen en moet de deelnemers begeleiden bij het nieuwe concept. Er wordt namelijk in dit seizoen meteen getrouwd, waarna het experiment in de eerste aflevering al van start gaat. De koppels geven elkaar dus (hopelijk) het jawoord, gaan op huwelijksreis en wonen een kleine week bij elkaar samen.

Hele veel geduld hoef je niet meer te hebben, het nieuwe seizoen van Married At First Sight is namelijk al vanaf dinsdag 4 januari om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Wij zijn benieuwd: gaan er dit jaar wél happy couples ontstaan?

Showbizz
  • Tom Cornelissen