Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de trailer van De Mannenmaker met Katja Schuurman in de hoofdrol

Zojuist werd de trailer van deze gloednieuwe bioscoopfilm onthuld. 

De Mannenmaker

Katja Schuurman gaat als een speer! Ze heeft opnieuw een hoofdrol in een romantische komedie te pakken. Vandaag mogen we de officiële trailer van De Mannenmaker delen, met daarin de allereerste beelden van de film. En die zijn veelbelovend!

De Mannenmaker

Met de veelbelovende tagline ‘Jongens worden geboren, mannen worden gemaakt’ lanceerde distributeur Independent Films vandaag de trailer voor de aankomende romcom De Mannenmaker.

Hierin speelt Katja Schuurman de rol van Anne, een dame die geen ‘relaties’ doet, maar ‘projecten’. Ieder halfjaar slaat zij een nieuw kansloos sulletje aan de haak, en tovert zij hem om tot een gewilde vent die druipt van het charisma. Missie geslaagd? Dan is het tijd voor het volgende project, en zet Anne een punt achter haar relatie.

En dat gaat haar goed af! Of in elk geval – tót zij tot haar grote schrik vlinders begint te voelen voor haar nieuwste project, een rol die wordt gespeeld door Leo Alkemade. Is hij dan eindelijk degene die méér voor Anne zal betekenen dan weer een nieuw project?

Trailer

De opnames van de film zijn in september vorig jaar van start gegaan, en vandaag is er een fantastische trailer voor de aankomende film onthuld! Hierin zien we hoe Anne en haar nieuwe lover elkaar leren kennen en zij hem de fijne kneepjes van het flirten bij brengt. Een hoop liefde, een flinke dosis humor, en een aantal steamy scènes – dat belooft veel goeds!

Naast Katja Schuurman en Leo Alkemade, nemen ook Eva van de Wijdeven en Georgina Verbaan een rol voor hun rekening. De regie is bovendien in handen van Jamel Aattache, die we natuurlijk ook kennen van films als De Tatta’s, Scotoe, en Ik wist het. Het verhaal is bovendien gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Kruijt, die al jarenlang furore maakt als schrijfster van heerlijke feelgood-liefdesverhalen. Michiel Peereboom en René Molenaar hebben het plot omgetoverd tot filmscenario.

Mocht je nu meteen razend enthousiast de popcorn klaarzetten, dan moet je helaas tóch nog nog even geduld hebben. De film is namelijk pas vanaf 17 oktober 2024 in de bioscoop te zien. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Showbizz
  • Independent Films, Beau Monde
  • Independent Films
  • Independent Films